طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی


بادمجان شکم پر در شهرهای مختلف ایران به سبک‌های متفاوتی تهیه می‌شود اما نوع مازندرانی آن با سبزی معطر خاص این منطقه بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه:

    بادمجان 5عدد
    گوجه فرنگی 3عدد
    پیاز (رنده شده) 3عدد
    گردو 200گرم
    سیر 3حبه
    سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) 1پیمانه ساطوری شده
    رب انار نصف پیمانه
    نمك به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    خلال بادام



طرز تهیه:


1. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم.

2. گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود.

3.مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

4. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.

نكات

1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید.

2) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید یا آنها را درون فر بپزید.
 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
کدخبر:7893منبع:سورانتاریخ انتشار:۱۳۹۳ اول اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7893.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر