مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است و ضد کلسترول بد است.
به گزارش لقمه، همانطور که میدانیم مزایای هویج بیشمار است از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است، همچنین ضد کلسترول بد است.
سبزیجات غنی از پتاسیم، آهن، فیبر (حدود 2.6 گرم/100 گرم) و کالری (36 کیلوکالری/100 گرم) است. همچنین میتوان به محتویات بتاکورتن ( 10 میلی گرم/100گرم) اشاره کرد؛ در صورتی که خام خورده شود باعث فعال شدن روده میشود و پخته آن اسهال و استفراغ را کُند میکند.
- هویج برای بینایی مفید است، بتاکاروتن آن باعث تولید ملانین میشود و خوردن یک یا دو هویج در روز باعث کاهش کلسترول بد میشود.
- هویج باید رنگ روشن داشته باشد و سفت باشد،
- سعی کنید بیش از یک هفته هویج را در یخچال نگه ندارید؛
- در موقع پخت هویج برای اینکه طعم خوبی داشته باشد بهتر است کمی جعفری تازه، دانه زیره سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز شیرین و یک قاشق مرباخوری دارچین یا کاری به آن اضافه کنید؛
- در صورتی که غذاهای شیرین دوست دارید می توانید هویج را با کمی آب لیمو، شکر و آب بپزید.
بازگشت به صفحه نخست