هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد


مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است و ضد کلسترول بد است.

به گزارش لقمه، همانطور که می‌دانیم مزایای هویج بی‌شمار است از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است، همچنین ضد کلسترول بد است.

سبزیجات غنی از پتاسیم، آهن، فیبر (حدود 2.6 گرم/100 گرم) و کالری (36 کیلوکالری/100 گرم) است. همچنین می‌توان به محتویات بتاکورتن ( 10 میلی گرم/100گرم) اشاره کرد؛ در صورتی که خام خورده شود باعث فعال شدن روده می‌شود و پخته آن اسهال و استفراغ را کُند می‌کند.

  • هویج برای بینایی مفید است، بتاکاروتن آن باعث تولید ملانین می‌شود و خوردن یک یا دو هویج در روز باعث کاهش کلسترول بد می‌شود.
  • هویج باید رنگ روشن داشته باشد و سفت باشد،
  • سعی کنید بیش از یک هفته هویج را در یخچال نگه ندارید؛
  • در موقع پخت هویج برای اینکه طعم خوبی داشته باشد بهتر است کمی جعفری تازه، دانه زیره سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز شیرین و یک قاشق مرباخوری دارچین یا کاری به آن اضافه کنید؛
  • در صورتی که غذاهای شیرین دوست دارید می توانید هویج را با کمی آب لیمو، شکر و آب بپزید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ اسفند
کدخبر:7914منبع:سلامت و تندرستیتاریخ انتشار:۱۳۹۳ هجدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7914.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر