کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" میشود که سرطانزا است.
به گزارش لقمه، مهندس کاظم قوشچی در گفتوگویی درباه ظروف پلاستیکی آب معدنی گفت: امروزه حجم زیادی از آبهای معدنی در جامعه مصرف میشود که در حالت عادی این ظروف پلاستیکی آب معدنی بهتر است کمتر مصرف شود، اما در مواقعی که آب معدنی یخ ببندد یا جوشانده شود و یا در مقابل نور مستقیم شدید خورشید قرار بگیرد، ماده "مونیمر" آزاد کرده و داخل بطری آب میشود که سرطانزا است.
وی ادامه داد: توصیه اکید داریم که خانوادهها سعی کنند آب را در داخل بطری شیشهای یا استیل قرار دهند تا سلامت آن حفظ شود و به هیچ وجه آب را داخل بطری پلاستیکی قرار ندهند؛ همچنین نگهداری طولانی مدت آب معدنی نیز توصیه نمیشود.
این کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی، ارزان بودن قیمت پلاستیک را عاملی برای تولید این بطریها دانست و افزود: ظروف پلاستیکی به دلیل ارزانی و حمل و نقل راحت، مورد استفاده تولیدکنندگان آب معدنی قرار گرفته است، ولی متاسفانه همین موضوع عامل سرطان در بدن میشود و سلامت افراد را تحت شعاع خود قرار میدهد.
وی ادامه داد: متاسفانه در مبحث آب که نیاز روزانه مردم است ظروف آب طبیعی و آب آشامیدنی در بازار مجزا و مشخص از هم نیست و مصرف کننده نمیداند کدام آب از سلامت بیشتری برخوردار است.
کارشناس ارشد بهداشت مواد غذایی در پایان افزود: توصیه اکید ما درباره آبهای بطریهای بستهبندی شده این است که بیش از اندازه حرارت ندهند یا فریز نکنند تا یخ بزند، جلوی نور خورشید قرار ندهند و مجوز وزارت بهداشت و درمان را داشته باشند. همینطور نباید صد در صدر آب مصرفی روزانه را از آبهای بستهبندی شده قرار دهیم.
بازگشت به صفحه نخست