گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت مانده و کهنه پرهیز شود.
به گزارش لقمه، گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت مانده و کهنه پرهیز شود.
مزاج انواع گوشت
-گوشت گوسفند یک ساله دارای مزاج گرم و تر است که بهترین نوع گوشت است.
-گوشت گوساله دارای مزاج گرم و تر است و هضمش کمی سختتر از گوشت گوسفند است و برای معدههای قوی و افرادی که فعالیت بدنی زیاد دارند, مناسب است.
-گوشت گاو دارای مزاج سرد و خشک بوده و استفاده آن در سوسیس و کالباس و غذاهای کارخانهای به علت مزاج سرد و خشک آن بسیاری از بیماریهایی که حاصل از خلط سوداست را بیدار کرده و فرد را مستعد بیماریهای سودایی میکند.
-گوشت بُز مزاجش سردتر از گوشت گوسفند است و برای افرادی که در مناطق گرم و خشک مانند سیستان و بلوچستان زندگی میکنند مناسب تر است.
-گوشت شتر در میان گوشتها گرمتر است و مصرف گهگاه آن خوب است.
-از میان پرندگان بهترین گوشت مرغ خانگی و سپس بلدرچین است و هرچه تغذیه حیوانات طبیعی تر باشد, گوشت آنها نیز خوشمزه تر است.
محسن ناصری متخصص طب سنتی عقیده دارد که گوشت حیواناتی که در مراتع سرسبز چرا میکنند، مناسب تر است و افراد سعی کنند بیشتر از گوشت گوسفند و مرغ که از تغذیه طبیعی بهره بردند, مصرف کنند.
بازگشت به صفحه نخست