شیرینی های نوروزی/
باقلوای فوری


لقمه: مدت آماده‌سازی این شیرینی، یك ساعت است. از این شیرینی در ایام نوروز هم برای پذیرایی از مهمان استفاده می کنند.
خیلی از شما دوست دارید باقلوا را در منزل تهیه كنید، اما از آنجا كه می‌گویید تهیه آن سخت است از درست كردن آن صرف‌نظر می‌كنید. اما با این دستور ساده می توانید باقلوای فوری تهیه كنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد اولیه :

پودرقند و بادام                                       از هر کدام 200 گرم
پسته                                                 100 گرم
زعفران و رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز         به میزان لازم 



طرز تهیه:

بادام را خیس كرده پوست آن را گرفته و كاملا آسیاب می‌كنیم و با پودر قند ورز داده تا خمیری به دست آید. سپس پسته را خیس كرده پوست آن را گرفته و كاملا آسیاب می‌كنیم و با پودرقند ورز می‌دهیم. بادام را به دو قسمت تقسیم كرده نیمی از آن را با رنگ زعفران و خود زعفران آب‌كرده رنگ می‌كنیم و روی یك سینی لبه دار یك لایه نازك بادام سفید را ریخته و با گوشت‌كوب به آرامی فشار می‌دهیم سپس رنگ سبز و بعد رنگ قرمز. وقتی سفت شد با چاقو آن را به شكل لوزی برش می‌دهیم.

در تاریخ ۱۳۹۰ شنبه ۲۷ اسفند
کدخبر:795منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و هفتم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-795.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر