آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست


محققان تغذیه از مواد غذایی مانند ساردین، صدف، ماهی سالمون وحشی، کلم پیچ، اسفناج، زغال اخته وحشی، لیمو ترش، جعفری، گشنیز، گردو و روغن نارگیل به عنوان عوامل سلامت و درخشندگی پوست نام می برند.

به گزارش لقمه، محققان تغذیه می گویند پوست سالم به مرطوب کننده اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین B برای کلاژن سازی و تولید الاستین و مواد معدنی برای بازسازی، حفاظت و بازسازی سلولی نیاز دارد.

10 ماده غذایی که این محققان برای سلامت ،درخشندگی و بهبود پوست توصیه می کنند به شرح ذیل است :

***ساردین

کنسروهای ساردین هدیه ای از اقیانوس برای پوست به شمار می رود. ساردین مملو از ویتامین B12 برای بازسازی سلولی و سلنیوم است که از پوست انسان در برابر آسیب های نور خورشید محافظت می کند. ساردین همچنین دارای فسفر، اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین و ویتامین D است که به مرطوب نگاه داشتن پوست کمک می کند. از سوی دیگر ساردین منبع خوبی از کلسیم، نیاسین، مس، ویتامین B12 و کولین به شمار می رود.

کولین از خانواده ویتامین B ،برای تولید بخش های چرب غشای سلولی مفید است.

ویتامین های B برای برخورداری از پوست سالم ضروری هستند و همچنین مسئول تولید انرژی، کلاژن سازی و الاستین هستند.

می توان گفت که مصرف یک قوطی ساردین در روز انسان را از جراحی پلاستیک بی نیاز می کند.

*** ماهی سالمون وحشی

مانند ساردین، ماهی سالمون وحشی یکی از بهترین منابع تامین اسیدهای چرب امگا 3 و پروتیین است.

این ماهی همچنین به برخورداری از ویتامین D و سلنیوم معروف است؛ سلنیوم یک ماده معدنی است که از پوست انسان در برابر اشعه های مضر UV خورشید محافظت می کند.

***کلم پیچ

کلم پیچ ، گیاهی ضد التهاب سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین های A و C، فیبر و کلسیم است.

بتا کاروتن موجب درخشندگی پوست می شود و میزان آهن کلم پیچ بیش از گوشت گاو است.

***اسفناج

اسفناج منبع خوبی از امگا 3، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، و ویتامین B، C، و E است . بطور کلی می توان گفت که تمامی سبزیجاتی که برگ سبز دارند حاوی فولات هستند که یک ماده مغذی قدرتمند در بازسازی DNA به شمار می رود.

***زغال اخته وحشی

زغال اخته وحشی مملو از آنتی اکسیدان ها است؛ زغال اخته وحشی همچنین منبع بزرگی از ویتامین A است که موجب عادی سازی چربی پوست می شود.

***لیمو ترش

لیمو ترش مملو از ویتامین C است؛ این میوه سطح سدیم و پتاسیم را در سلول های بدن به توزان می رساند.

***جعفری

جعفری به حمایت کننده عملکرد کبد و کلیه معروف است. جعفری به صورت افزایش دهنده سوخت و ساز بدن عمل می کند و در عین حال سموم را از بدن دفع می کند.

***گشنیز

گشنیز مملو از آنتی اکسیدان است که از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و بدن را از دست فلزات سنگین که توسط مصرف غذاهای غیر ارگانیک وارد بدن می شود، رها می سازد.

***گردو

مصرف یک وعده غذایی گردو که شامل 200 کالری باشد دارای دو هزار و 776 میلی گرم امگا 3 است که منبع خوبی از پروتیین و مس به شمار می رود . مس یک ماده معدنی است که تولید کلاژن را افزایش می دهد.

***روغن نارگیل

روغن نارگیل ضد باکتری و ضد قارچ است و برای حفظ پوست روشن سودمند است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
کدخبر:7951منبع:ایرناتاریخ انتشار:۱۳۹۴ نوزدهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7951.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر