لقمه: به خاطر طولانیتر شدن روزها عصرانه طرفداران فراوانی پیدا خواهد كرد این بیسكویت با انواع شربت و نوشیدنیهای سرد میتواند عصرانه مناسبی برای پذیرایی از مهمانها باشد.
مواد اولیه :
آرد الكشده یك و نیم پیمانه یا 155 گرم
شكر نصف پیمانه یا 75 گرم
نمك 1/8قاشق چایخوری
زرده تخممرغ سه عدد یا 60 گرم
پودرقند به میزان لازم
كره یك پیمانه یا 160 گرم
طرزتهیه:
آرد، شكر و نمك را روی سطح صافی مخلوط كرده، به صورت كپه در میآوریم در وسط آن یك حفره ایجاد كرده، زردههای تخممرغ را داخل آن میریزیم و كره را دور آن پخش كرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. سپس در یك كیسه نایلونی گذاشته و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میكنیم.
روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را به قطر سه میلیمتر روی آن باز كرده و به دلخواه قالب میزنیم و با فاصله مناسب در سینی شیرینیپزی چیده و به مدت 10 الی 15 در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شوند.