لقمه: به خاطر طولانیتر شدن روزها عصرانه طرفداران فراوانی پیدا خواهد كرد این بیسكویت با انواع شربت و نوشیدنیهای سرد میتواند عصرانه مناسبی برای پذیرایی از مهمانها باشد.
            
            
                مواد اولیه : 
آرد الكشده                      یك و نیم پیمانه یا 155 گرم 
شكر                               نصف پیمانه یا 75 گرم 
نمك                               1/8قاشق چایخوری 
زرده تخممرغ                      سه عدد یا 60 گرم 
پودرقند                            به میزان لازم 
كره                                 یك پیمانه یا 160 گرم 
طرزتهیه: 
آرد، شكر و نمك را روی سطح صافی مخلوط كرده، به صورت كپه در میآوریم در وسط آن یك حفره ایجاد كرده، زردههای تخممرغ را داخل آن میریزیم و كره را دور آن پخش كرده و ورز میدهیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود. سپس در یك كیسه نایلونی گذاشته و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت میدهیم. 
فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میكنیم. 
روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را به قطر سه میلیمتر روی آن باز كرده و به دلخواه قالب میزنیم و با فاصله مناسب در سینی شیرینیپزی چیده و به مدت 10 الی 15 در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شوند.