شیرینی های نوروزی/
پذیرایی ساده با بیسكویت كره‌ای


لقمه: به خاطر طولانی‌تر شدن روزها عصرانه طرفداران فراوانی پیدا خواهد كرد این بیسكویت با انواع شربت و نوشیدنی‌های سرد می‌تواند عصرانه مناسبی برای پذیرایی از مهمان‌ها باشد.

مواد اولیه :

آرد الك‌شده                      یك و نیم پیمانه یا 155 گرم
شكر                               نصف پیمانه یا 75 گرم
نمك                               1/8قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ                      سه عدد یا 60 گرم
پودرقند                            به میزان لازم
كره                                 یك پیمانه یا 160 گرم



طرزتهیه:

آرد، شكر و نمك را روی سطح صافی مخلوط كرده، به صورت كپه در می‌آوریم در وسط آن یك حفره ایجاد كرده، زرده‌های تخم‌مرغ را داخل آن می‌ریزیم و كره را دور آن پخش كرده و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و یك‌دستی حاصل شود. سپس در یك كیسه نایلونی گذاشته و به مدت چهار ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.

فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌كنیم.

روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را به قطر سه میلی‌متر روی آن باز كرده و به دلخواه قالب می‌زنیم و با فاصله مناسب در سینی شیرینی‌پزی چیده و به مدت 10 الی 15 در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ فروردين
کدخبر:796منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-796.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر