لقمه: شیرینیهای دو رنگ هم از نظر ظاهری و هم از نظر طعم همیشه پرطرفدار هستند و در ایام نوروز در طول روز و به خصوص عصرها همراه با چای بسیار لذیذ است.
مواد اولیه :
كره 45 گرم
شكر قهوهای 20 گرم
وانیل 1/8 قاشق مرباخوری
پودربادام و دارچین و پودر کاکائو از هر کدام یك قاشق مرباخوری
آرد 70 گرم
شكلات تختهای سفید 100 گرم
زرده تخممرغ یك عدد
طرزتهیه:
برای این كار ابتدا كره، شكر، وانیل و زرده تخممرغ را با همزن زده پودر بادام، آرد، دارچین و پودر كاكائو را اضافه كرده و مخلوط میكنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به قطر چهار میلیمتر باز میكنیم. آن را قالب زده و داخل سینی فر چیده درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم. سپس از فر در آورده كمی كه خنك شد نصف شیرینی را در شكلات آبشده سفید زده و روی كاغذ روغنی میچینیم تا خنك شود.