مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی


سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.

به گزارش لقمه، خوردن سبزی و میوه تازه از اهمیت بالایی در سلامت مصرف کنندگان برخوردار است. البته در این بین، توجه به نکات بهداشتی به هنگام تهیه و مصرف این قبیل فرآورده های زراعی و کشاورزی، نمی بایست فراموش شود.

گاهی بی توجهی به نکات بهداشتی هنگام خرید، شستشو و نگهداری سبزی و میوه، باعث ایجاد آلودگی محصولات و بروز بیماری می شود.

باید توجه داشت که میوه و سبزی ها هنگام رشد در مزرعه ممکن است با حیوانات، مواد خطرناک موجود در آب و خاک و بهداشت نامناسب کارگران و کشاورزان، آلوده شوند.

انتقال این محصولات بعد از برداشت نیز، خطر آلودگی را افزایش می دهد.

آلودگی می تواند بعد از خرید محصول و هنگام تهیه غذا و با نگهداری نامناسب نیز اتفاق بیافتد. بنابراین، توصیه می شود میوه و سبزی هایی که له یا خراب شده اند را، انتخاب نکنید. چرا که احتمال رشد باکتری در این قسمت ها بیشتر است.

سبزی و میوه از گروه های غذایی اصلی در هرم غذایی هستند که باید روزانه و به مقدار توصیه شده، مصرف شوند.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ جمعه ۲۸ فروردين
کدخبر:7973منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست و هشتم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-7973.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر