شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شیرینی كنجدی


لقمه: شیرینی كنجدی، از آن دست شیرینی‌هایی است كه خیلی راحت می‌‌توانید آن را تهیه و در ایام نوروز مصرف كنید، فقط كافی است دستور طبخ آن را بدانید.
مواد اولیه:

كره 320 گرم
شكر و آرد از هر کدام 200 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
بیكینگ پودر و پودر کاکائو از هر کدام دو قاشق مرباخوری
شكلات چیپسی 100 گرم
كنجد 50 گرم



طرز تهیه:

ابتدا باید كره و شكر را با همزن بزنید تا كرم رنگ شود. پس از این مرحله زرده‌ها را اضافه كرده و بعد از كمی هم زدن، پودر كاكائو، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط اضافه كنید. در پایان كنجد را درون مخلوط بریزید. سپس از خمیر گلوله‌های كوچكی به اندازه فندق برداشته و در دست گرد كرده و در سینی با فاصله بگذارید. روی هر شیرینی، دو عدد شكلات چیپسی گذاشته و درون فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید. به همین راحتی شیرینی كنجدی شما آماده است.
در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۶ اسفند
کدخبر:798منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ شانزدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-798.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر