شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شیرینی كنجدی
لقمه: شیرینی كنجدی، از آن دست شیرینیهایی است كه خیلی راحت میتوانید آن را تهیه و در ایام نوروز مصرف كنید، فقط كافی است دستور طبخ آن را بدانید.
مواد اولیه:
كره 320 گرم
شكر و آرد از هر کدام 200 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
بیكینگ پودر و پودر کاکائو از هر کدام دو قاشق مرباخوری
شكلات چیپسی 100 گرم
كنجد 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا باید كره و شكر را با همزن بزنید تا كرم رنگ شود. پس از این مرحله زردهها را اضافه كرده و بعد از كمی هم زدن، پودر كاكائو، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط اضافه كنید. در پایان كنجد را درون مخلوط بریزید. سپس از خمیر گلولههای كوچكی به اندازه فندق برداشته و در دست گرد كرده و در سینی با فاصله بگذارید. روی هر شیرینی، دو عدد شكلات چیپسی گذاشته و درون فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید. به همین راحتی شیرینی كنجدی شما آماده است.
کدخبر:798منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ شانزدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-798.aspx