شیرینی های نوروزی/
شیرینی بهشت در نوروز


لقمه: شیرینی بهشت یكی از آسان‌ترین شیرینی‌هایی كه می‌توانید آن را در ایام نوروز و برای پذیرایی از مهمانان بپزید.

مواد اولیه :

پودر شكر                      175 گرم
هل آسیاب شده            یك قاشق چایخوری
كره                            250 گرم
آرد                             500 گرم
پودر كاكائو و پودر پسته    به میزان لازم



طرز تهیه:
 
باید اول پودر شكر و كره را با هم مخلوط كنید تا جایی كه پودر شكر به خورد كره برود، بعد هل را اضافه كرده و هم بزنید. حال آرد الك شده را كم‌كم اضافه و كاملا مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را یك ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت نیمی از آن را با وردنه به قطر یك سانتی‌متر باز كنید و روی آن پودر پسته پاشیده و قالب بزنید و نیمی دیگر را هم پودر كاكائو زده و كاملا مخلوط كنید تا به رنگ قهوه‌ای در آید. یادتان باشد كه آن را هم باید با وردنه باز كرده و قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید. در فر با حرارت 180درجه سانتی‌گراد به مدت 15دقیقه بگذارید.

در تاریخ ۱۳۹۰ شنبه ۲۰ اسفند
کدخبر:799منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-799.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر