شیرینی های نوروزی/
بهار امسال را با كیك بهاری آغاز کنید


لقمه: كیك بهاری یك عصرانه بسیار مفید برای خانواده‌های ایرانی حتی دید و بازدیدهای نوروزی است.
مواد اولیه :

تخم‌مرغ                        یك عدد
كره و شکر                    از هر کدام 1/8 پیمانه
آرد الك‌شده                   1/4پیمانه
بیكینگ‌پودر                     نصف قاشق چایخوری
شیر                            یك قاشق سوپخوری
وانیل                           1/4 قاشق چایخوری
اسانس قهوه                 1و1/4قاشق چایخوری
پودر كاكائو                    یك قاشق چایخوری
پودر شكر                      دو قاشق چایخوری



طرز تهیه :

كره را می‌زنیم تا نرم شود، شكر را اضافه كرده و هم زده تا پف كند وانیل، اسانس قهوه و تخم‌مرغ را در آن می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مواد خشك را كم‌كم با شیر در مخلوط می‌ریزیم. كاكائو را نیز اضافه كرده همه را با قاشق مخلوط می‌كنیم كاغذ كیك یزدی را در قالب قرار داده و آن را با یك قاشق از خمیر تا نیمه قالب پر می‌كنیم و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. می‌توان این كیك را بدون كاكائو و به صورت ساده نیز تهیه كرد.
در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ فروردين
کدخبر:800منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هشتم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-800.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر