شیرینی های نوروزی/
بهار امسال را با كیك بهاری آغاز کنید
لقمه: كیك بهاری یك عصرانه بسیار مفید برای خانوادههای ایرانی حتی دید و بازدیدهای نوروزی است.
مواد اولیه :
تخممرغ یك عدد
كره و شکر از هر کدام 1/8 پیمانه
آرد الكشده 1/4پیمانه
بیكینگپودر نصف قاشق چایخوری
شیر یك قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس قهوه 1و1/4قاشق چایخوری
پودر كاكائو یك قاشق چایخوری
پودر شكر دو قاشق چایخوری
طرز تهیه :
كره را میزنیم تا نرم شود، شكر را اضافه كرده و هم زده تا پف كند وانیل، اسانس قهوه و تخممرغ را در آن میریزیم و هم میزنیم. مواد خشك را كمكم با شیر در مخلوط میریزیم. كاكائو را نیز اضافه كرده همه را با قاشق مخلوط میكنیم كاغذ كیك یزدی را در قالب قرار داده و آن را با یك قاشق از خمیر تا نیمه قالب پر میكنیم و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. میتوان این كیك را بدون كاكائو و به صورت ساده نیز تهیه كرد.
کدخبر:800منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هشتم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-800.aspx