شیرینی های نوروزی/
گل های بهاری شیرینی زنجبیلی مربایی


یك شیرینی بسیار خوشمزه با مزه زنجبیل حیف است كه در ایام نوروز آن را میل نكنید.

مواد اولیه :

آرد                                          500 تا 550 گرم
كره یا مارگارین و شکر درشت         از هر کدام 225 گرم
تخم‌مرغ                                     دو عدد
مارمالاد و وانیل                           به میزان لازم
زنجبیل                                      یك قاشق چایخوری



طرز تهیه: 

كره، شكر و وانیل را با همزن آنقدر بزنید تا كش‌دار شود، بعد تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به آن اضافه كرده و خوب هم بزنید. سپس آرد و زنجبیل را اضافه كرده و با همزن بزنید. خمیر را بین دو كیسه فریزر با وردنه پهن كرده و با قالب گل قالب بزنید یكی در میان وسط شیرینی‌ها را سوراخ كرده و در سینی فر بچینید (سینی نیاز به چرب كردن ندارد). حرارت فر 180 درجه سانتی‌گراد و زمان پخت 10 دقیقه می‌باشد. بعد از پختن و سرد شدن شیرینی‌ها، بین آنها را با مارمالاد پر كنید. خواهید چشید كه چقدر خوشمزه است.

در تاریخ ۱۳۹۰ جمعه ۲۶ اسفند
کدخبر:801منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و ششم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-801.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر