نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم


دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک گفت: به دلیل اینکه در تهیه چیپس و اسنک فقط از روغن پالم استفاده می‌شود و با توجه به محدویت‌های دولت در زمینه واردات روغن پالم، نگران تامین این ماده اولیه برای تولید در نیمه دوم سال هستیم.

به گزارش لقمه، علی شریعتی در گفت‌وگویی، اظهار امیدرواری کرد ستاد تنظیم بازار در این راستا حمایت‌های لازم را انجام دهد چراکه با توجه به اینکه میزان توزیع چیپس و اسنک در نیمه دوم سال، 70 درصد افزایش می‌یابد نگران تامین روغن پالم مصرفی هستیم.

وی میزان مصرف روغن پالم در این صنعت را طی سال گذشته 70 هزار تن عنوان و پیش‌بینی کرد امسال نیز همین میزان برای صنعت چیپس و اسنک لازم است و امیدواریم که با حمایت ستاد تنظیم بازار با کمبود مواجه نشویم.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک با اشاره به کاهش جهانی قیمت روغن پالم گفت: اگر انجمن به صورت مستقیم از کشورهای خاور دور روغن پالم خریداری کند اقتصادی‌تر است.

شریعتی ادامه داد: در ماه‌های پایانی سال گذشته مجبور شدیم روغن پالم را 400 تومان گران‌تر بخریم لذا انتظار می رود برنامه ریزی ها در این زمینه منسجم تر صورت بگیرد.

وی میزان تولید چیپس در سال گذشته را 170 هزار تن و گروه اسنک‌ها را 70 هزار تن عنوان و پیش بینی کرد امسال میزان تولیدات این بخش 10 درصد افزایش یابد.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک در خصوص ارزش صادراتی چیپس و اسنک گفت: در سال گذشته 22 میلیون دلار از صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان عاید کشور شده است.

شریعتی یادآور شد: در حال حاضر نیز به صورت موردی از برخی شرکت‌ها صادرات به کشورهای اروپایی نیز انجام می‌شود اما باتوجه به اینکه این محصول حجم بالایی دارد و هزینه حمل و نقل آن زیاد تمام می شود این امر صرفه اقتصادی ندارد.

وی در خصوص قیمت این محصولات گفت: از سال گذشته تاکنون قیمت این محصول افزایش نیافته است و برنامه‌ای برای افزایش قیمت در سال جاری نیز نداریم.

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
کدخبر:8041منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۴ چهارم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8041.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر