شیرینی های نوروزی/
شیرینی بادامی یار همیشگی نوروز


لقمه: شیرینی پر طرفدار نوروزی شیرینی بادامی که بسیار آسان نیز می‌باشد.

مواد اولیه :

پودرقند و بادام                  از هر کدام 250 گرم
زعفران دم كرده و گلاب       به میزان لازم
اسانس هل                     چند قطره



طرز تهیه:

ابتدا بادام را از هر دو پوست تمیز كرده و سپس آن را به همراه پودرقند در غذاساز ریخته یا چرخ كنید. اگر مخلوط سفت بود می‌توانید كمی گلاب اضافه نمایید. بعد همراه اسانس هل و زعفران خوب مخلوط كرده تا در دست فرم بگیرد. اگر خمیر را یك ساعت استراحت بدهید مزه آن بهتر می‌شود. سپس خمیر را به قطر یك سانتی‌متر پهن كرده و با قالب مورد نظر آن را قالب زده و در ظرف در بسته نگهداری كنید. روی شیرینی‌ها را با خلال پسته تزئین کنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ فروردين
کدخبر:806منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سوم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-806.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر