شیرینی های نوروزی/
دستور تهیه شیرینی نارگیلی


لقمه: برای پذیرایی از مهمانان نوروزی شما طرز تهیه شیرینی نارگیلی را برایتان شرح می‌‌دهیم.
مواد اولیه:

كره(روغن) و پودر قند          از هر کدام 300 گرم
پودر نارگیل                      250 گرم
آرد                                500 گرم
مغزپسته                        به میزان لازم



طرز تهیه: 

ابتدا باید كره و پودرقند را بزنید تا كرم رنگ شود. سپس پودر نارگیل را در مایه روغن بریزید و مخلوط كنید. آرد را به تدریج در مخلوط بالا ریخته ورز دهید تا فرم بگیرد خمیر را در كیسه نایلونی به مدت سه ساعت بگذارید تا بماند. پس از این مدت خمیر را به قطر یک سانتی‌متر روی میز باز كرده و روی آن آرد بپاشید و با قالب گرد كوچك قالب بزنید. سینی مخصوص را كاغذ انداخته كمی چرب كنید شیرینی را چیده و روی آن پودر پسته بریزید. به مدت 20 تا 35 دقیقه و با 170 درجه سانتی‌گراد شیرینی نارگیلی‌تان را بپزید.
در تاریخ ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۷ اسفند
کدخبر:807منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۰ هفدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-807.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر