پاستل گوشت یکی از انواع غذاهایی است که به سفره شما بوی تازگی می بخشد و می توانید از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنید.
مواد اولیه برای 3 نفر
آب 3 فنجان
روغن مایع 1فنجان + ۱ ق غ
نمک 1و 1/2 ق چ
آرد 6 فنجان
پیاز (خورد شده) ۲ فنجان
گوشت چرخ کرده 1کیلو
آویشن 2 ق چ
نعناع خشک 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
پودر زیره 1/2ق چ
برنج (خام) 1/4 فنجان
تخم مرغ (آب پز خوردشده) 2 عدد
جعفری (خوردشده) 1/2 فنجان
کنجد 1/4 فنجان + مقداری برای تزیین
فلفل 1/4ق چ
زرده تخم مرغ (حل شده) 2 عدد حل شده
آب (برای روی پای ها) ۲ ق چ
طرز تهیه
۲ و نیم فنجان آب را با ۱ فنجان روغن و ۱ ق چ نمک روی حرارت می گذاریم به محض اینکه جوش آمد از روی حرارت بر می داریم و ۶ پیمانه آرد را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا به شکل خمیر درآید. خمیر رو روی یک سطح آرد پاشیده خوب ورز می دیم تا خمیر به دست نچسبد.
خمیر رو به صورت 24 گلوله 5 سانتی و 24 گلوله 3 سانتی در میاریم و در ظرفی قرار می دیم و سلوفون یا کیسه نایلونی روی اون ها رو می پوشونیم و در دمای اتاق نگه می داریم.
در قابلمه دیگری پیاز رو در 1 ق غ روغن تفت می دیم و گوشت و ادویه ها و نمک و فلفل رو به گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوشت کاملا" سرخ بشه. بعد برنج و 1/2 پیمانه برنج رو اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم تا حدود یک ربع با برنج بپزد.
وقتی برنج پخت ظرف را از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ آب پز و جعفری خورد شده و 1/4 فنجان کنجد را اضافه می کنیم و نمک و فلفل آن را تنظیم می کنیم.
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم.
با دست آردی گلوله های بزرگتر رو به شکل کاسه هایی درست می کنیم و روی کاغذ روغنی کف سینی فر می چینیم.
مخلوط گوشت رو بین کاسه های خمیری قسمت می کنیم.
روی سطح آردی گلوله های کوچکتر رو با وردنه به دایره هایی به قطر 3 سانت برای روی پای گوشت ها پهن می کنیم.
با خمیرهای گرد روی کاسه های پرشده از گوشت رو می پوشونیم و لبه های خمیر رو با نوک انگشت خوب می چسبانیم.
روی پاستل ها رو با برس زرده تخم مرغ رقیق شده با آب می مالیم و روی آن کنجد می ریزیم.
و در نهایت پاستل ها رو حدو د 40 دقیقه د فر می پزیم تا طلایی شوند.
دستور از لیلا غلامی
بازگشت به صفحه نخست