شیرینی های نوروزی/
دستور تهیه شیرینی زعفرانی


لقمه: شیرینی زعفرانی از آن دست شیرینی هایی است که در روزهای نوروز در اکثر خانه ها دیده می شود.

مواد اولیه:

كره 200 گرم
زعفران آب كرده یك قاشق سوپخوری
زرده تخم‌مرغ دو عدد
آرد دو و نیم پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
مارمالاد به میزان لازم


طرز تهیه:

كره و پودرقند را خوب بزنید تا كرم رنگ شود. زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس زعفران آب كرده را به مواد بیفزایید. آرد را تا جایی كه خمیر به دست نچسبد به مخلوط اضافه كنید. بعد خمیر را به شكل توپ‌های گرد در آورده مارمالاد زده و در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد هم روی شیرینی‌ها را با پودر پسته تزیین كنید.

در تاریخ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۸ اسفند
کدخبر:808منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ هجدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-808.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر