طرز تهیه کیک باقلوا برای افطار


باقلوا از شیرینی های خوشمزه است که میتوانید کیک خوشمزه آن در مهمانی های افطار از آن استفاده کنید.

مواد اولیه:

تخم مرغ 4عدد      

ماست: 3قاشق سوپ خوری                 

روغن مایع:250میلی لیتر            

شکر:220 گرم       

آرد:375گرم       

بکینگ پودر:1/5قاشق چای خوری          

وانیل:یک هشتم قاشق چای خوری              

هل:یک چهارم قاشق چای خوری              

 

مواد شربت:      

شکر:330گرم          

آب250میلی لیتر    

گلاب:2قاشق سوپخوری           

هل:یک قاشق چای خوری             

 

مواد رویه:

زرده تخم مرغ:یک عدد       

ماست: دو قاشق سوپ خوری      

زعفران: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

ابتدا  قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را با وانیل وهل وشکر به مدت 4دقیقه با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود.

بعد ماست و روغن مایع را اضافه کرده و یک دور هم میزنیم وهم زن را کنار گذاشته وآرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه می کنیم وبعد در قالب چرب شده میریزیم ومواد رویه را که از زرده و ماست وزعفران است را مخلوط میکنیم وروی مواد یک دست می مالیم ودر فر با درجه175 به مدت30دقیقه که از قبل هم گرم شده می گذاریم.

 

طرز تهیه شربت:

شکر و آب راروی حرارت میگذاریم تا جوش آیدبعد گلاب و هل و کمی زعفران اضافه میکنیم و خاموش میکنیم و بعد از یک ساعت روی کیک میریزیم البته قبلش کیک رو برش دهید.

 

دستور از ژیلا عمویی

 

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ خرداد
کدخبر:8084منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست و نهم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8084.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر