باقلوا از شیرینی های خوشمزه است که میتوانید کیک خوشمزه آن در مهمانی های افطار از آن استفاده کنید.
            
            
                مواد اولیه:
تخم مرغ 4عدد      
ماست: 3قاشق سوپ خوری                 
روغن مایع:250میلی لیتر            
شکر:220 گرم       
آرد:375گرم       
بکینگ پودر:1/5قاشق چای خوری          
وانیل:یک هشتم قاشق چای خوری              
هل:یک چهارم قاشق چای خوری              
 
مواد شربت:      
شکر:330گرم          
آب250میلی لیتر    
گلاب:2قاشق سوپخوری           
هل:یک قاشق چای خوری             
 
مواد رویه: 
زرده تخم مرغ:یک عدد       
ماست: دو قاشق سوپ خوری      
زعفران: به میزان لازم
 

 
طرز تهیه: 
ابتدا  قالب را چرب کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با وانیل وهل وشکر به مدت 4دقیقه با همزن بزنید تا حجمش دو برابر شود.
بعد ماست و روغن مایع را اضافه کرده و یک دور هم میزنیم وهم زن را کنار گذاشته وآرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه می کنیم وبعد در قالب چرب شده میریزیم ومواد رویه را که از زرده و ماست وزعفران است را مخلوط میکنیم وروی مواد یک دست می مالیم ودر فر با درجه175 به مدت30دقیقه که از قبل هم گرم شده می گذاریم.
 
طرز تهیه شربت:
شکر و آب راروی حرارت میگذاریم تا جوش آیدبعد گلاب و هل و کمی زعفران اضافه میکنیم و خاموش میکنیم و بعد از یک ساعت روی کیک میریزیم البته قبلش کیک رو برش دهید.
 
دستور از ژیلا عمویی
 
 بازگشت به صفحه نخست