روش تهیه نان باگت خانگی + عکس


نان باگت مورد مصرف بسیاری از خانواده ها است که می توانید برای اطمینان از سالم بودن، آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:

آرد 2/5 پیمانه 

شیر 1/2 پیمانه،

شکر 1قاشق چایخوری، 

نمک مقداری،

آب گرم 1/2پیمانه، 

کره 30 گرم، 

خمیرمایه 3قاشق چای‌خوری

 


طرز تهیه:

فر را با درجه 220 سانتی‌گراد روشن کنید و یک کاسه آب حتما طبقه پایین فر بگذارید تا نان ها خشک نشوند.

بعد آب گرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده بگذارید یک ربع ساعت استراحت کند تا عمل بیاید.

 

 

بعد کره و آرد را مخلوط کرده و کاملا ورز بدهید. شیر را اضافه کنید و خمیر حاصل را یک ربع ورز بدهید. بهتر است بعد از ورز چند بار خمیر را به سطح کار محکم بزنید تا بهتر عمل بیاد.

 

 

خمیر آماده شده را یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.

 

 

سپس چانه های کوچک بگیرید در اندازه ای که مد نظرتون است و بگذارین داخل سینی فر روی کاغذ روغنی.

 

 

و روی نان ها را با یک چاقو کره ای چند تا برش کم عمق بزنید.

 


بعد از 20تا   25دقیقه نان باگت شما آماده می شود.

 

 

 

دستور و عکس‌ها از فرزانه جوادی

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

در تاریخ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۴ تير
کدخبر:8088منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ سيزدهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8088.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر