روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس


دلمه برنج غذایی جدید و خوشمزه است که به راحتی نیز تهیه می شود.

مواد لازم:

دو پیمانه پلوپز برنج
دو عدد تخم مرغ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه و گوجه به میزان دلخواه
نمک٬ زردچوبه٬ فلفل و ادویه و روغن به دلخواه

 

مواد لازم برای سس (دلخواه):

نصف پیمانه رب انار
دو پیمانه آب

 

روش تهیه:

۱- دو پیمانه برنج را در قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب کنید و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. وقتی که به صورت شفته درآمد از روی حرارت بردارید و با گوشت‌کوب آن را له کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا به شکل زیر درآید.

 

 

۲- پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سپس زردچوبه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.

 

 

۳- برنج را به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست خود صاف کنید و مقداری مایع گوشت را در وسط آن بگذارید و با برنج روی آن را بگیرید.

 

 

۴- سپس آن را در روغن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. دلمه برنج آماده است اما اگر با طعم ترش و شیرین میانه دارید می‌توانید سس را نیز تهیه کرده و بعد غذا را سرو کنید.

 

 

۵- رب انار را در آب حل می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید و پس از آن دلمه‌ها را داخل این محلول می‌چینیم تا پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه سس به خورد دلمه‌ها رود و پس از این مرحله٬ دلمه برنج آماده سرو است.

 

 

دستور از شهره محسنی نسب

 

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
کدخبر:8111منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۴ پنجم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8111.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر