کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان


تر حلوا یکی از شیرینی های سنتی شیراز است که در ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع می گردد.

به گزارش لقمه، ترحلوا با مقدار کم قند و روغن تهیه شده واز موادی همچون شیر، نشاسته و زعفران تهیه می شود.

 

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
کدخبر:8114منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۴ پنجم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8114.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر