انواع آش در ایران برای افطار پخته می شود و در این مطلب میخ واهیم دستور آش خوشمزه بادمجان را به شما ارائه کنیم.
مواد لازم برای 5 نفر:
نخود 1پیمانه
لوبیا چیتی 1پیمانه
عدس 1/5پیمانه
بادمجان 1/5کیلو
کشک به میزان لازم
نمک و زرد چوبه وفلفل سیاه به میزان لازم
سیر 5 حبه
پیاز 2 عدد بزرگ
نان باگت 1عدد
طرز تهیه:
نخود و لوبیا را میپزیم بعد عدس را اضافه میکنیم میگذاریم کاملا بپذد.
بعد پیاز را سرخ میکنیم و با سیر رنده شده به مواد اضافه میکنیم بعد بادمجان را که قبلا سرخ کردیم با قیچی به قطعات کوچک در میاوریم و داخل مواد می ریزیم.
نان باگت را از قبل با کمی آب خیس می کنیم ودر آخر به موادی که در حال پخت است اضافه می کنیم و نمک و فلفل وزرد چوبه را اضافه میکنیم وحرارت را کم میکنیم تا جا بیافتد.
درآخر کشک را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
کمی که خنک شد برای روی آش از نعنا داغ و پیاز و سیر سرخ شده و کشک استفاده میکنیم.
دستور از ژیلا عمویی
بازگشت به صفحه نخست