طرز تهیه آش بادمجان برای سفره افطاری


انواع آش در ایران برای افطار پخته می شود و در این مطلب میخ واهیم دستور آش خوشمزه بادمجان را به شما ارائه کنیم.

مواد لازم برای 5 نفر:

نخود     1پیمانه

لوبیا چیتی     1پیمانه

عدس      1/5پیمانه

بادمجان     1/5کیلو

کشک     به میزان لازم

نمک و زرد چوبه وفلفل سیاه        به میزان لازم

سیر         5 حبه

پیاز     2 عدد بزرگ

نان باگت          1عدد 

 

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را میپزیم بعد عدس را اضافه میکنیم میگذاریم کاملا بپذد.

 

بعد پیاز را سرخ میکنیم و با سیر رنده شده به مواد اضافه میکنیم بعد بادمجان را که قبلا سرخ کردیم با قیچی به قطعات کوچک در میاوریم و داخل مواد می ریزیم.

 

نان باگت را از قبل با کمی آب خیس می کنیم ودر آخر به موادی که در حال پخت است اضافه می کنیم و نمک و فلفل وزرد چوبه را اضافه میکنیم وحرارت را کم میکنیم تا جا بیافتد.

 

درآخر کشک را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.

 

کمی که خنک شد برای روی آش از نعنا داغ و پیاز و سیر سرخ شده و کشک استفاده می‌کنیم.

 

 

دستور از ژیلا عمویی

 

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير
کدخبر:8122منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۴ هفتم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8122.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر