روش تهیه کازان دیبی؛ دسر لطیف ترکیه‌ای ویژه ماه رمضان


برای قالب دسر "کازان دیبی" بهتر است از سینی هایی كه مخصوص پخت باقلواست استفاده كنید البته هر قالب مربع یا مستطیلی هم مناسب است.

مواد لازم:


آرد برنج / 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت / 6 قاشق غذاخوری
شکر / یک دوم پیمانه
شیر / 3 پیمانه
گلاب / یک چهارم پیمانه
وانیل / یک چهارم ق چ ( در صورت تمایل )
کره یا خامه / 2 ق س ( در صورت تمایل )
خلال پسته / برای تزئین

 

 

مواد لازم برای لایه کارامل:


کره / 1 تا 2 ق س
شکر / به مقدار لازم ( متناسب با کف قالب )


 

روش تهیه:

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت را در شیر سرد حل میکنیم.

شکر، گلاب و وانیل را اضافه کرده؛ روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا به جوش آید و غلیظ شود.

از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری کره یا خامه اضافه کنید و هم بزنید تا رویه نبندد.

اکنون لایه کاراملی را آماده میکنیم.

ابتدا کره را کف قالب مورد نظر می مالیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. اضافه کره را از ظرف خارج میکنیم. (میتوان از قالب گرد ساده و یا قالب های کوچک تک نفره هم برای تهیه این دسر استفاده کرد )

شکر را کف قالب پاشیده، روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و کاراملی شود.

قالب را از روی حرارت برداشته، چند قاشق از کرم را اضافه کره، با کارامل مخلوط میکنیم و دوباره روی حرارت میگذاریم به مدت 2 دقیقه تا کمی بجوشد.

سپس همه کرم را روی کارامل میریزیم و قالب را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم.

 

 

موقع سرو ، دسر رو به صورت نوارهای مستطیل به پهنای حدود ٥ سانت برش می زنیم و با یك كفگیر هر برش رو رول می كنیم و توی ظرف میذاریم ، یعنی در واقع قسمت قهوه ای كه زیر دسر بود با رول كردن اون میاد رو.

این دسر خیلی راحت از قالب جدا می شود.

 

 بازگشت به صفحه نخست

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید

در تاریخ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
کدخبر:8132منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ دهم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8132.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر