میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است


رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.

«سید احمد ثاقبی» در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه هر یک از گیاهان و میوه‌هایی که در قرآن از آن نام برده شده است در همان مکان جغرافیایی که رشد کرده، می‌تواند بهترین بهره‌‌وری را داشته باشد، گفت: در مصرف میوه‌ها و گیاهان باید مسائل منطقه‌ای و بومی را لحاظ کرد در حدیثی آمده است: «علیکم بأعقاقیر دیارکم» لذا اقلیم هر منطقه، گیاهان و میوه‌هایی که در آنجا رشد می‌کند با طبیعت مردم همان جا سازگاری دارد و اگر در بعضی از مواقع شاهد بروز اختلالاتی در افراد هستیم برای این است که محصولات گرم در مناطق سرد و بالعکس مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.

ثاقبی در پاسخ به این سؤال که آیا قرآن کریم علت خاصی را در بیان گیاهان و میوه‌ها بیان می‌کند، تصریح کرد: میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است از این رو وقتی خواص انجیر را در مقایسه با سایر میوه‌ها در نظر می‌گیریم، موادی دارد که برای ساختار وجودی انسان بسیار مناسب و لطیف است.

وی ادامه داد: همچنین زیتون، همه اجزای آن اعم از برگ، میوه و روغن، خواص بسیار عجیبی دارد. خرما نیز برای تمامی سنین قابل استفاده بوده و به عنوان یک رکن اصلی در تغذیه مطرح می‌شود در ارتباط با خواص انار باید گفت علاوه بر تصفیه خون و اثرات شگرف آن در پاک سازی‌ بدن، در ترمیم برخی از اختلالات و رفع اشکالات گوارشی مؤثر است.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: میوه‌هایی که آیات قرآن به آنها پرداخته است ویژگی‌های خاصی دارد که در میوه‌های رایج در بازار وجود ندارد. لذا قرار دادن تین و زیتون در کنار کعبه نشان از عظمت آنهاست. «وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ، وَطُورِ سِینِینَ، وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِینِ».

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمام مشکلات انسان از اینکه نمی‌داند چه بخورد، چه زمانی بخورد و چگونه بخورد شروع می‌شود که توجه به این امور می‌تواند به تامین سلامت انسان کمک کند.



اعجاز علمی قرآن کریم در انجیر و زیتون

یک گروه پژوهشی ژاپنی، در بین مواد خوراکی به دنبال منبع پروتئین خاصی بودند که به میزان کم، درمغز انسان و حیوانات تولید می‌شود. این پروتئین، کاهش دهنده کلسترول خون ومسئول تقویت قلب و شجاعت انسان است و بازتولیدش بعد از ۶۰ سالگی تعطیل می‌شود.
 
 ژاپنی‌ها فهمیدند این ماده فقط در انجیر و زیتون موجود است و برای تأمین آن، باید انجیر و زیتون را به نسبت یک به هفت مصرف کرد. بعد از ارائه این نتیجه یکی از قرآن پژوهان مصری نامه‌ای به این تیم تحقیقاتی می‌نویسد و اعلام می‌کند که در کتاب مقدس مسلمانان، خداوند به انجیر و زیتون در کنار هم قسم خورده. نام انجیر فقط یک بار و نام زیتون نیز هفت بار !! در قرآن آمده است.


رئیس گروه تحقیقاتی ژاپنی بعد از اینکه مطمئن شدند قرآن کریم 1427 سال قبل از آنان نتیجه ی پژوهش آنها را بیان کرده است اسلام آورد. 

دکتر طه ابراهیم خلیفه، استاد بخش گیاهان داروئی دانشگاه الأزهر مصر و رئیس قبلی این دانشگاه در مورد ماده ی متالویثوندز می گوید :این ماده ایست که مخ انسان و حیوانات دیگر به میزان بسیار کمی ترشح می کنند. این ماده ی پروتئینی دارای گوگردی می باشد که به راحتی می تواند با روی ، آهن و فسفر مخلوط گردد. این ماده برای زنده ماندن انسان بسیار مهم می باشد. ( کاهش کولسترول – جنبه ی غذائی – تقویت قلب و تنظیم تنفّس )

ترشح این ماده از مخ انسان بعد از سن 15 سالگی تا سن 35 سالگی افزایش می یابد. و بعد از این سن تا 60 سالگی ترشح آن کم می گردد. بنابراین این ماده در انسان  به راحتی قابل دستیابی نمی باشد.

در حیوانات دیگر نیز میزان این ماده بسیار کم است. از این رو گروهی از دانشمندان ژاپنی اقدام به جستجوی این ماده ی سحرآمیز که باعث از بین رفتن عوارض پیری می شود در میان گیاهان کردند و تنها این ماده را در دو گیاه پیدا کردند : انجیر و زیتون.  و راست گفته است خداوند متعال در آنجا که فرموده است : ﴿ و التین والزیتون (1) وطور سنین(2) وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِین (3) لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِی أَحْسَنِ تَقْوِیمٍ (4) ثُمَّ رَدَدْنَاهُ أَسْفَلَ سَافِلِینَ ﴾   

دکتر طه ابراهیم در این قسم خداوند متعال به انجیر و زیتون و ارتباط آن با خلقت انسان در بهترین زمان و برگرداندن آن به بدترین زمان می اندیشد...

بعد از نتیجه گیری از انجیر و زیتون فهمید که به کارگیری آن از انجیرِ تنها یا از زیتون تنها فایده مورد نظر را برای سلامتی انسان ندارد پس باید آن دو را باهم مخلوط کرد.

دانشمندان ژاپنی نیز بهترین میزان را برای بهترین تأثیر در میزان ( یک انجیر و هفت زیتون ) یافتند.

استاد طه ابراهیم خلبفه به جستجو در قرآن کریم ادامه داد و فهمید که انجیر یک بار در قرآن کریم ذکر شده و زیتون 6 بار به صورت صریح و یک بار به صورت ضمنی در سوره مؤمنون به آن اشاره شده است آنجا که می فرماید : ﴿ و شجرة تخرج من طور سیناء تنبت بالدهن وصبغ للآکلین ﴾ استاد ابراهیم طه تمام اطلاعاتی را که از قرآن کریم جمع آوری نموده بود را برای گروه تحقیقاتی ژاپنی فرستاد . و بعد از اطمینان این گروه از اینکه قرآن کریم 1427 سال قبل از آنان به نتیجه ی علمی آنان رسیده است رئیس آن گروه اسلام آورد و مجوز این کشف بزرگ را گروه ژاپنی به دکتر طه ابراهیم خلیفه داد. 

آیا می دانید زیتون و انجیر چه تاثیری بر بدن تان دارد؟انجیر و زیتون باعث می شوند که ...
روغن موجود در زیتون حاوی اسید لینولوئیك بوده،در نتیجه از بروز سکته‌ها و شکنندگی عروق جلوگیری می‌کند.

 انجیر را با زیتون بخورید!
 انجیر از میوه‌هایی با قند بالاست که مانع از افت قند شده همچنین دانه‌های این میوه مانع از بروز یبوست می‌شود.این میوه حاوی مقادیر بالایی از آهن بوده لذا بهتر است همراه با زیتون مصرف شود.
 دکتر اعظم معتمدنیا استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان مطلب فوق افزود:انجیر حاوی مقادیر زیادی آهن است كه به هنگام جذب در روده به علت ترکیب آهن با اکسیژن موجود در خون احتمال اسید شدن آهن و بروز شکنندگی عروق و آسیب رساندن به جدار روده را به وجود می آورد.
 وی با اشاره به اینکه اسید لینولئیک مانع از این فعل و انفعالات در روده می‌شود،افزود:روغن موجود در زیتون حاوی این نوع اسید چرب بوده در نتیجه از بروز سکته‌ها و شکنندگی عروق جلوگیری می‌کند.

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ فروردين
کدخبر:816منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هشتم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-816.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر