شیرینی دانمارکی از شیرینی های پرطرفدار در ایران است. دستور تهیه خانگی این شیرینی را می توانید مشاهده و آن را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر شیرینی دانماركی:
آرد ۲۵۰ گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم یك سوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شكر ۳۵ گرم
روغن مایع یك سوم پیمانه
زعفران اب شده یك قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای كرم مثل كرم پیراشكی:
یك پیمانه آب
یك پیمانه شكر
نصف پیمانه آرد
نصف چایخوری وانیل
مواد لازم برای رویه شیرینی:
زرده تخم مرغ
شكر دانه درشت یا كنجد
عسل رقیق شده
طرز تهیه:
در ابتدا كرم را درست می کنیم تا سرد شود.
همه مواد کرم که بالا گفته شد را بجز وانیل با هم مخلوط می کنیم و روی گاز با شعله ملایم هم می زنیم تا غلیظ شود تا آرد بپزد. بعد وانیل را اضافه می کنیم.
توجه داشته باشید که غلظت مواد کرم نه باید شل و آبکی باشد نه زیاد سفت و غلیظ.
در ادامه، برای تهیه خمیر شیرینی، تخم مرغ و روغن و خمیر مایه عمل آمده را با همزن دستی می زنیم و آرد را کم کم اضافه می کنیم. سپس آرد را خوب ورز می دهیم تا خمیر بدست نچسبد و كامل صاف و یكدست شود.
سپس سطح کار را آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می كنیم.
سپس روی خمیر پهن شده خیلی نازك كرم می ریزیم و آن را رول می کنیم. این قسمت با سلیقه خودتون شکل می گیرد که دوست دارید شیرینی گرد باشد یا به شکل مستطیل که برش بدهید.
بعد از این مرحله کف سینی کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را بچینید. سپس روی شیرینی ها یک پارچه سبک تمیز بیندازید و یكی دو ساعت بهش استراحت بدهید تا كاملا حجمش دو برابر شود.
بعذ فر را از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم کنید.
سپس روی خمیر شیرینی ها زرده، شكر، كنجد یا هر چی خودتان دوست دارید بمالید.
شیرینی ها را داخل فر تا حدود 15 الی 20 دقیقه قرار دهید.
اما چون دماها فرق می کند وقتی بوی شیرینی را متوجه شدید و دیدید زیرش طلایی شده یه كم هم گریل رو روشن كنید تا رویه شیرینی طلایی تر شود.
در آخر نیز شربت یا عسل را با کمی آب گرم مخلوط کنید و با برس مخصوص روی شیرینی های پخته شده بکشید.
حالا شیرینی آماده سرو است. نوش جان
دستور تهیه از فاطمه ترجمان
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست