پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار


با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون سبوس فواید بیشتری دارد اما مصرف آن در جوامع امروزی رو به کاهش است.

به گزارش لقمه، دبیر انجمن تغذیه ایران با اشاره به فواید نان های سبوس دار به ویژه نان جو گفت: نان های سبوس دار سرشار از فیبر غذایی و حاوی ویتامین های گروه ب و ای است و به همین دلیل به افراد توصیه می شود در رژیم غذایی از نان های سبوس دار به میزان بیشتری استفاده کنند.
 برلیانت بزرگمهر، به فواید فیبر (کربوهیدرات های غیر نشاسته ای) در رژیم غذایی اشاره کرد و افزود: مواد غذایی حاوی فیبر، فشارخون و چربی های نامطلوب خون را تعدیل کرده، سبب سلامت قلب و عروق می شود و در پیشگیری از یبوست و سرطان موثر است.
 وی با اشاره به گسترش مصرف نان های بدون سبوس در جوامع امروز تصریح کرد: در جوامعی که افراد، نان بدون سبوس مصرف می کنند، یبوست بسیار شایع است و در طولانی مدت احتمال ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده بزرگ را افزایش می د

در تاریخ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۵ اسفند
کدخبر:818منبع:ایصداتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و پنجم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-818.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر