مصرف زیاد نمک برای کلیه ها خطرناک است


مصرف بیش از حد غذاهای شور و مکمل های پروتئینی، سلامت کلیه ها را به خطر می اندازد.

 به گزارش لقمه، رییس بخش نفرولوژی و دیالیز بیمارستان شهید مدرس به برخی مواد مضر برای سلامتی کلیه ها اشاره کرد و گفت: غذاهای شور، مواد شیمیایی، استعمال دخانیات و مشروبات الکلی سلامت کلیه ها را به خطر می اندازند و همه افراد حتی اگر فشار خون بالا ندارند، باید از مصرف غذاهای شور پرهیز کنند.
 شهناز اتابک افزود: امروزه مصرف مکمل های پروتئینی در بدنسازی رواج زیادی یافته است که برای کلیه بسیار مضرند و منجر به نارسایی کلیه می شوند.
 وی با اشاره به لزوم معاینات دوره ای برای پیشگیری از بیماری ها گفت: افرادی که از سلامت کامل جسمی برخوردارند و هیچ گونه سابقه خانوادگی در ابتلا به بیمار یهای کلیوی ندارند، باید هر سه سال یک بار برای انجام آزمایشات لازم و هر 4 یا 5 سال برای سونوگرافی اقدام نمایند.
 این فوق تخصص کلیه به افرادی که سابقه ابتلا به بیماری های کلیوی دارند، توصیه کرد: هر شش ماه یک بار آزمایشات و معاینات لازم را انجام داده و از مصرف گوشت قرمز و غذاهای شور پرهیز کنند.

در تاریخ ۱۳۹۰ شنبه ۲۰ اسفند
کدخبر:819منبع: ایصداتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-819.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر