روش تهیه رولت بستنی کاکائویی


رولت بستنی Roulette ice cream نوعی کیک رولی است که به جای خامه داخل آن بستنی استفاده می‌شود و خوشمزه است.

مواد لازم برای 8 نفر

    5 عدد تخم‌مرغ
    5 ق س آرد
    1 ق م بیكینگ پودر
    نوك ق چ وانیل
    5 ق س پودر قند
    500 میلی لیتر بستنی كاكائویی
    1 بسته كوچك خامه صبحانه شكلاتی

 

طرز تهیه:

1. تخم‌مرغ‌ها را شكسته و زرده و سفیده آنها را از یكدیگر جدا کنید و در ظرف‌های جداگانه‌ای بریزید. سفیده‌ها را با همزن برقی آن‌قدر بزنید تا سفت شود؛ به‌طوری كه وقتی كاسه را برمی‌گردانید، از كاسه جدا نشود.

2.  به كاسه محتوی زرده‌ها پودر قند و وانیل را اضافه كرده و با همزن آن‌قدر بزنید تا خمیری سفید و یكدست به دست آید. حالا نوبت مخلوط شدن زرده‌ها و سفیده‌هاست كه باید سفیده‌ها را به آرامی وارد كاسه زرده‌ها کرده ، ملایم با یكدیگر مخلوط كنید.

3.  آرد را با بیكینگ پودر مخلوط كرده، به تركیب تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و خوب هم بزنید تا یكدست شود. فر را روش كنید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید.

4. كف سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با دست روی سطح كاغذ روغنی را كمی چرب كنید. مایه آماده شده را روی كاغذ روغنی ریخته و با پشت قاشق آن را خوب صاف كنید. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و 30-25 دقیقه حرارت دهید تا نان رولت پخته و آماده شود.

5.  بعد از آماده شدن نان رولت، سینی را از فر خارج كرده و كمی پودر قند روی نان بپاشید. یك حوله بزرگ آماده كرده و روی آن یك كاغذ روغنی پهن كنید و روی سینی فر قرار دهید و با كمك حوله و كاغذ روغنی زیر نان، نان را روی حوله (در واقع روی كاغذ روغنی دوم) برگردانید. حالا به آرامی كاغذ زیر نان را جدا كنید. نان را با كمك حوله لوله كنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید.

6.  بستنی را از فریزر درآورده، مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و بتوانید به راحتی آن را روی نان پهن كنید. نان آماده و خنك شده را از یخچال خارج كرده و روی سطح صافی پهن كنید. حالا بستنی نرم شده را به طور یكنواخت روی نان پخش كنید. وقتی همه سطح نان به بستنی آغشته شد، دوباره با كمك حوله نان را لوله كنید.

7. ‌ نان بستنی رول شده را با فویل آلومینیومی بپوشانید و خوب بسته‌بندی كنید و در فریزر قرار دهید. حدودا باید سه ساعت در فریزر بماند تا آماده شود.

8.  بعد از این مدت رولت بستنی آماده را از فریزر خارج كرده، فویل آلومینیوم را از دور آن با دقت باز كرده و با خامه تزیین كنید. به این صورت كه خامه را كمی با چنگال بزنید تا یكدست شود، بعد آن را در قیف مخصوص یا كیسه پلاستیك ریخته و از یك گوشه آن سوراخی كوچك ایجاد كرده، به شكل دلخواه روی رولت را تزیین كنید.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
کدخبر:8224منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8224.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر