آلبالوپلو یكی از رایجترین و خوشمزهترین غذاهای فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستید، لازم نیست تا آلبالو هست، هفتهای دوبار آلبالوپلو بخورید، گاهی هم با آلبالو خورش درست كنید.
مواد لازم برای خورش
- 200 گرم آلبالو بدون هسته
- 2 قس شكر
- 250 گرم گوشت چرخكرده
- مقداری كره
- 1 عدد پیاز
- 3 قم سبزی تازه معطر
- (جعفری، نعناع و ریحان)
- نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- 60 گرم لواشك آلبالو
- مقداری خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه:
1. آلبالوهای بدون هسته را در قابلمهای با شكر مخلوط كرده، روی حرارت بگذارید تا یكی، دو جوش بزند و آلبالوها كمی شیرین شوند، بعد از روی حرارت بردارید.
2. پیاز را پوست كنده و رنده كنید. گوشت چرخكرده را همراه پیاز مخلوط كرده و ورز دهید. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط كنید.
3. به مایه گوشت سبزیهای معطر ریز خرد شده را افزوده و خوب با مواد دیگر مخلوط كنید و ورز دهید. از مایه گوشتی به اندازه یك گیلاس برداشته و در كف دست قلقلی كنید.
4. كوفتهقلقلیها را در روغن سرخ كنید.
5. در این فاصله لواشكها را خوب در آب جوش حل كرده و صاف كنید. چند بار از صافی رد كنید تا همه تكههای لواشكها در آب جوش حل شده و به شكل سس درآید. حالا این سس را به قابلمهای كه كوفتهها را در آن سرخ كردید اضافه كرده و حرارت را كم كنید تا گوشت بپزد.
6. آلبالوهای شیرینشده را از صافی رد كنید. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه كرده و دانههای آلبالو را با مقداری كره تفت دهید و بعد به مواد اضافه كنید.بعد از حدود 10ـ8 دقیقه كه خورش جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با خلالهای پسته تزئین كنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست