با تعبیه برچسب رنگی، آب لیموی طبیعی متمایز از انواع فرمولاسیون آن خواهد شد و مردم به راحتی می توانند ابلیموی طبیعی را از فرمولاسیون شناسایی کنند.
به گزارش لقمه، دکتر حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: هرگونه تغییر در ماهیت آن یا افزودن مواد دیگر به این آب لیموی طبیعی می تواند فرآورده را تا سطح تقلب یا عدم انطباق بر چسب با محتوی فرآورده نزول دهد.
وی با بیان اینکه بررسی شاخص های ایمنی در آبلیمو نیز مانند آب میوه قواعدی دارد که طی مراحلی می تواند کارشناسان را به نتیجه برساند که کدام ابلیمو طبیعی و کدام یک از انواع آنها فرمولاسیون می باشد تصریح کرد: بررسی گزارشات مکرر ازعدم تطابق بین ترکیبات محتوی و مطالب درج شده در برچسب های آبلیموی طبیعی، ضرورت بازنگری در ضوابط تولید ابلیمو توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد را اجتناب ناپذیر می نمایاند.
رستگار اضافه کرد: باید اساس و معیار تولید آب لیموهای طبیعی و فرمولاسیون را از یکدیگر تفکیک نمود و در صورتی که انواع فرمولاسیون آن موجب تهدید شاخص های سلامت می گردد آنها را به عنوان تقلب در تولید محسوب نمود.
وی برای راهنمایی بیشتر مردم در هنگام خرید پیشنهادی نیز ارائه داد و اظهار داشت: با تعبیه برچسب رنگی، آب لیموی طبیعی متمایز از انواع فرمولاسیون آن خواهد شد و مردم به راحتی می توانند ابلیموی طبیعی را از فرمولاسیون شناسایی کنند.
رستگار با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها معیارهای تولید، به ابلیموهای طبیعی اختصاص دارد و برای نوع فرمولاسیون آنها هیچ ظابطه ای تصویب نشده است تاکید نمود: در حال حاضر به هر نوع دیگری از آب لیمو بجز طبیعی می توان عنوان تقلبی اطلاق کرد و به دلیل عدم انطباق بر چسب فرآورده با محتوی، آن را مورد نقد کارشناسان قرار داده ، دستور جمع آوری آنها از سطح عرضه را صادر نمود.
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو، خاطر نشان نمود: همانطور که در ضوابط مربوط به آب میوها، بین انواع طبیعی و نوع نکتار تفاوت وجود دارد باید ضمن بازنگری در ضوابط آب لیموهای طبیعی، بین آنها و انواع فرمولاسیون آب لیموها نیز تفاوت قائل شد و برای آنها تعیین ضوابط نمود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست