رئیس مرکز تحقیقات کیفیت آب پژوهشکده محیط زیست، از طرحی مشترک با وزارت بهداشت خبر داد که بر اساس آن، برندهای پرمصرف سیستمهای تصفیه آب خانگی بررسی می شوند.
به گزارش لقمه، سیمین ناصری در اولین همایش ملی آبهای بستهبندی که روز سه شنبه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهارداشت: کیفیت آب آشامیدنی مسئله مهمی در سلامت آحاد جامعه است. به طور کلی موادی که به طور مستقیم وارد بدن میشوند باید به دور از آلودگی باشند تا مردم در وضعیتی قرار نگیرند که بیمار شوند و از این منظر به سیستم بهداشتی و درمانی کشور بار مالی وارد شود.
وی با بیان اهمیت سالمسازی آب های آشامیدنی گفت: اگر آب ها کوچکترین آلایندهای داشته باشند، در کوتاهمدت و درازمدت مشکلاتی برای سلامتی افراد ایجاد خواهند کرد.
ناصری ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت سال ها است که رهنمودهایی برای سالمسازی آبهای آشامیدنی مطرح کرده است.
رئیس مرکز تحقیقات کیفیت آب پژوهشکده محیط زیست تصریح کرد: در کشور ما روشهای تأمین آب آشامیدنی مردم با شبکه توزیع آب، آب بستهبندی شده و سیستمهای تصفیه آب خانگی است.
ناصری ادامه داد: بیش از ۹۷ درصد مناطق کشور به آب لولهکشی دسترسی دارند، البته این شک همیشه وجود دارد که آیا همه این آب ها کیفیت مناسب را دارند یا خیر.
رئیس مرکز تحقیقات کیفیت آب پژوهشکده محیط زیست با انتقاد نسبت به استفاده از سیستمهای تصفیه آب خانگی در همه شهرها گفت: مردم به دلیل اطلاعات نادرست از این سیستمها استفاده میکنند، اکنون طرح جامعی با وزارت بهداشت در دست داریم تا برندهای پرمصرف سیستمهای تصفیه آب خانگی را بررسی کنیم.
وی افزود: در شهرهایی که به سیستمهای تصفیه آب خانگی نیاز است، میتوان از آنها استفاده کرد. امیدواریم نتایج این طرح تحقیقاتی بعد از ۷ ماه اعلام شود.
رئیس شورای برگزاری اولین همایش ملی آبهای بستهبندی شده تصریح کرد: سال ۹۰ سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مصوب شد، یکی از راهبردهای این سند، ارتقای مدیریت کیفیت آب های آشامیدنی بسته بندی و عرضه آن است که مجری آن وزارت بهداشت در نظر گرفته شده و وزارتخانههای نیرو، صنعت و معدن و تجارت نیز همکاران این برنامه هستند.
وی خاطرنشان کرد: اهداف اصلی همایش ملی آب های بسته بندی، فراهم کردن زمینه و فضای مناسب جهت ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی استادان و محققان در سطح کشور در ارتباط با آبهای بستهبندی شده و ایجاد ارتباط منطقی و علمی میان دانشگاه و صنعت آبهای بستهبندی شده در راستای ارتقای کیفیت آب آشامیدنی است.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست