رادیو سلامت از مصرف سبزیجات و میوه ها می گوید


برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبکه رادیویی سلامت، سه شنبه 14 مهر ماه، به موضوع «میوه و حبوبات منجمد شده» اختصاص دارد.

به گزارش لقمه، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، روز سه شنبه با حضور یوسف رمضان ، دكترای صنایع غذایی به این پرسش كه چگونه از هدر رفت میوه و سبزیجات در صنایع غذایی جلوگیری كنیم؟ پاسخ می دهد.

در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی، تغذیه در بیماری ها و  تغذیه در گروه های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود.

روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.

برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقیقه پخش می شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۴ مهر
کدخبر:8270منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ چهاردهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8270.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر