از آنجایی که کاپ کیک طرفداران زیادی دارد، در این دستور کاپ کیک از نوع دبل چاکلت را آموزش می دهیم که از از نوع شکلاتی (chocolate cupcake) هم طرفداران بیشماری دارد.
مواد لازم:
- آرد 150 گرم
- پودرکاکائو 160 گرم
- شکر 125 گرم
- شیر 350 میلیلیتر
- تخممرغ زده شده 2 عدد
- کره آب شده 150 گرم
- بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری سرصاف
- وانیل 8/1 قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا 150 گرم)
- خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم
روش تهیه:
1. آرد، بیکینگپودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخممرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
2. بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالبهای کاغذی مخصوص کاپکیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.
3. 5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیکها از فر میتوانید از کاغذ جدا کنید و در کاپهای تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گلهای شکری روی کاپ کیکهای شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم میتوانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپکیکها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.
نکته: به دلخواه میتوانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپکیکها استفاده کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست