پلو کباب رشتی از غذای محلی استان گیلان محسوب می شود که در ایام نوروز هم طبخ میشود و آن را همراه دوغ محلی میخورند.
مواد اولیه :
• گوشت 200 گرم
• برنج 100 گرم
• پیاز یك عدد
•نمك و فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را كاملا شسته با یك قاشق نمك در آب خیس كنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه كرده تا با دو قاشق روغن به مدت 45 دقیقه به آرامی بپزد و دم بكشد. گوشت را تكهتكه كرده و در پیاز رندهشده همراه نمك و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاقگاز كباب كنید.
در ظرفهای جداگانه مخلفات این غذا را بچینید که شامل اشپل شور، ماست چكیده، كره محلی، زیتون، باقلای خیسشده و پیاز است.
آموزش از زهرا شانه چیان