واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغن‌های خوراکی


رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن های خوراکی مشاهده نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهندس هومن محمد رئوفی با بیان اینکه بازرسان سازمان غذا و دارو مبنی بر برنامه طرح PMS سطح عرضه را به صورت مستمر رصد می کنند، گفت: تا کنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغنهای خوراکی دریافت نشده است.

وی با تاکید بر اینکه گزارشات واصله نیز این مطالب را تایید می کند ادامه داد: اینکه وارد کنندگان روغن که دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو هستند ملزم به رعایت محصولات وارداتی خود بر اساس استاندارد ملی روغن هستند.

رئوفی در ادامه خطاب به کسانی که ادعای رویت مصادیق خلاف ضوابط را در هر فرآورده غذایی اعم از روغن های خوراکی یا هر محصول دیگر دارند، گفت: سازمان غذا و دارو همواره از ارائه ادله و مستندات جهت بررسی و پیگیری موضوع استقبال می کند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که باید بین فرآورده های قاچاق و محصولاتی که دارای مجوز تولید یا واردات هستند، تمایز قائل شد، تصریح کرد: اگرچه مباحث حوزه قاچاق به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نهاد ریاست جمهوری مرتبط است ولی سازمان غذا و دارو همواره آمادگی خود را جهت هرگونه تعامل و همکاری در راستای برخورد با متخلفین و متقلبین با ستاد مذکور اعلام کرده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
کدخبر:8291منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8291.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر