رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا:
تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی


معاون وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا گفت: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، همایش روز جهانی غذا صبح امروز شنبه 25 مهرماه با حضور «دکتر حسن هاشمی» وزیر بهداشت، «دکتر رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو، تعدادی از مدیران ارشد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، صاحبان صنایع غذایی و همچنین اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در سالن اجلاس سران برگزار شد.

«دکتر رسول دیناروند» رییس سازمان غذا و دارو در این همایش در سخنانی گفت: ما در سازمان غذا و دارو به نقش و اهمیت همه افرادی كه در صنایع غذایی كشور فعالیت می‌كنند از كشاورزان در مزرعه تا صنایع تولیدی و صنایع بزرگ در حوزه‌های مختلف واقف هستیم و به كیفیت بالای تولیدهای آنها افتخار می‌كنیم.

وی خبر داد: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم. در سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به نقش و اهمیت صنایع غذایی در کشور واقفیم و به کیفیت بالای آنها افتخار می‌کنیم. غذا از لحاظ اقتصادی، اشتغال، عدالت، حفاظت اجتماعی، توسعه فناوری و ارتباط دو سویه آن با غذا باعث اهمیت است.

دیناروند با بیان اینکه آنچه كه برای ما مهم است، موضوع سلامت مواد غذایی است زیرا نمی‌توانیم سلامت مردم را فدا كنیم، خاطرنشان کرد: این مساله مساوی با این نیست که ما به عنوان دستگاه متولی سلامت سایر نقش‌ها را نادیده بگیریم. وقتی می‌بینیم که در تمام عرصه‌های تولید غذا می‌توانیم با بالاترین استانداردهای بین‌المللی و بهترین کیفیت فعالیت کنیم، این اجازه را می‌خواهیم از کسانی که اهمیت این موضوع را درک نمی‌کنند و برای صرفه‌جویی تضمین کیفیت را نادیده می‌گیرند، پیگیری کنیم.

 

وی با اشاره به چند بعدی بودن سلامت غذا اظهار کرد: یکی از این ابعاد کاهش خطرهای احتمالی غذا است. بسیاری از بیماری‌های مختلف وابسته به غذایی است که تولید می‌شود. سلامت مردم نباید از غذا به خطر افتد.

معاون وزیر بهداشت تقلب غذایی را معضلی دیگر حوزه عذا برشمرد و اظهار كرد: تقلب غذایی پدیده‌ای منحصر به ایران نبوده و  بین‌المللی است كه با رشد تكنولوژی گسترده شده است.

 

وی با بیان اینکه میانگین دریافت کالری در کشور 20 درصد بیشتر از حد مطلوب است، گفت: میزان افرادی که در جامعه ما فقر غذایی دارند، بسیار کم است اما بیش از 50 درصد مردم اضافه وزن دارند. میانگین دریافت کالری و نمک، شکر، چربی، اسید چرب ترانس در کشور بیشتر از حد مطلوب است.

 

رییس سازمان غذا و دارو همچنین یکی از اهداف وزارت بهداشت در سند کنترل بیماری‌های غیرواگیر را حذف اسید چرب ترانس عنوان کرد و افزود: یکی از بهترین دستگاه‌هایی که می‌تواند به اجرای آن کمک کند، سازمان غذا و دارو است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر
کدخبر:8315منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست و چهارم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8315.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر