شیرینی های نوروزی/
شیرینی كشمشی مخصوص نوروز


لقمه: یکی از شیرینی هایی که این روزها تقریباً برای پذیرایی از یادها رفته، شیرینی کشمشی است که به آسانی در منزل تهیه می‌شود. این شیرینی در ایام نوروز نیز طرفدار دارد.

مواد اولیه :


روغن جامد یا كره و شکر و کشمش پلویی از هر کدام 100 گرم
آرد 150 گرم
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
تخم‌مرغ سه عدد
بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری



طرز تهیه:
كره، شكر و وانیل را خوب با همزن زده تا صاف و یك‌دست شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه ریخته و هم بزنید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه و با قاشق مخلوط كرده كشمش را كه قبلا در آرد غلتانده‌اید بریزید.با قاشق از مایه به اندازه یك گردو برداشته با فاصله در سینی چرب شده به صورت گل بگذارید. داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. این شیرینی باید گرم از سینی جدا شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ فروردين
کدخبر:832منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-832.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر