شیرینی هایی که به سادگی تهیه می شوند، وسیله پذیرایی بسیار مناسبی در ایام نوروز هستند. شیرینی نعلی یکی از این شیرینی هاست که شما می توانید آنها را به آسانی طبخ کنید.
مواد اولیه :
كره یا روغن جامد 200 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
پودر بادام چهار قاشق غذاخوری
پودرقند 60 گرم
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
آرد 350 گرم
شكلات آبكرده به میزان لازم
طرز تهیه:
كره نرمشده و پودر قند را با همزن بزنید. بعد زرده و وانیل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد و پودر بادام را آرامآرام داخل آن ریخته و مخلوط كنید تا خمیر به دست آید. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده، سپس گلولههای كوچكی برداشته گرد كنید و در دست به صورت مداد در آورده و در سینی به شكل نعل در آورید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا طلایی شود. بعد از خنك شدن در پودرقند غلتانده لبههای شیرینی را داخل شكلات ذوب شده برده و روی آن پودر پسته پاشیده و در ظرف بچینید.