لقمه: از قدیم الایام، نان پنجره ای را خانم های خانه در ایام نوروز برای پذیرایی از مهمانانشان تهیه می کردند. در روزگار کنونی هم هستند افرادی که هنوز این شیرینی را در خانه تهیه می کنند.
مواد اولیه :
نشاسته گل وآرد سفید از هر کدام 75 گرم
تخممرغ پنج عدد
آرد برنج سه قاشق سوپخوری
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
گلاب چهار قاشق سوپخوری
هل به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن و مقداری كه روی قالب را بگیرد
طرز تهیه:
اول نشاسته گل را با گلاب حل كرده بعد تخممرغها را یكی یكی به مواد اضافه كنید. آرد سفید و آرد برنج را كمكم به داخل مواد بریزید اگر كمی سفت بود گلاب اضافه كنید بعد از صافی رد كرده سه ساعت استراحت دهید. روغن را داغ كرده قالب را در روغن داغ بگذارید سپس قالب را در مواد فرو ببرید و بعد در روغن داغ كمی تكان دهید مواد از قالبها جدا میشود و در توری گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود همین كار را تكرار كنید بعد در ظرف مناسبی چیده و روی آن پودر قند و پودر پسته بپاشید.
نكته: این شیرینی روی گاز درست میشود.
پودر قند الك شده را همراه هل روی نان پنجرهای با الك به صورت گردی بپاشید.