دبیر اجرایی دومین کنگره جراحی های چاقی:
در کشور ما 65 درصد افراد دچار چاقی هستند


پایگاه خبری لقمه: رئیس دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک، اظهارداشت: ۵۰ میلیون ایرانی دچار معضل چاقی و اضافه وزن هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمدرضا عبدالحسینی، دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک، اظهار کرد: در کل دنیا 33 درصد از افراد دچار اضافه وزن و چاقی هستند اما آمارها نشان می دهد در کشور ما 65 درصد افراد دچار چاقی هستند که این امر احتمال خطر دیابت و فشار خون را اضافه می کند.

به گفته وی DMI بین 25-15 نشان دهنده وزن ایده آل در افراد است که اگر این عدد به 30 برسد فرد دچار اضافه وزن شده که برای او روش های جراحی توصیه می شود. اما هر چه این شاخص به بیش از 30 برسد تنها روش درمانی جراحی است.

وی افزود: DMI بالای 40 تنها حدود 10 درصد با رژیم و ورزش درمان می شود.
این متخصص اعلام کرد: ساکشن، لیپولیزر، لیپوشاکشن جزء جراحی های چاقی محسوب نشده و انجام این جراحی ها برای افراد چاق مضر است.

وی تصریح کرد: در روش های فوق تنها محق بخیه چربی را برمی دارند و احتمال بازگشت چاقی و ایجاد آمنولیسم در این افراد زیاد است.

دبیر اجرایی دومین کنگره جراحی چاقی و متابولیسم برای درمان دو نوع چاقی موضعی و مفرط راه های متفاوتی پیشنهاد می شود که افراد دارای چاقی موضعی باید جراحی های ساکشن، لیپوشاکشن، لیپولیزر و تراش چربی های پایین شکم را انجام دهند اما تنها راه درمان چاقی های مفرط جراحی است که همراه آن هورمون اشتها نیز در این افراد برداشته می شود.

عبدالحسینی تاکید کرد: جراحی در افرادی که دارای چاقی مفرد و مبتلا به بیماری دیابت نوع دو بوده اند نشان می دهد که بعد از عمل جراحی میزان قند ناشتای این افراد به کرات کاهش یافته و در نتیجه این جراحی در درمان دیابت نوع دو موثر است.وی میزان مرگ و میر به علت چاقی را از مجموع مرگ و میرها به علت چهار سرطان اصلی ریه، پستان، روده و پروستات بیشتر دانست و گفت: امروز شایع ترین علت مرگ در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران چاقی است.

این متخصص از رشد روز افزون چاقی در میان کودکان و نوجوانان اظهار نگرانی کرد و گفت: رشد چاقی در اطفال و نوجوانان در ایران نسبت به بسیاری از کشورها بالاتر است.

وی از عوارض چاقی مفرد به بیماری های متابولیکی مانند اختلالات هورمونی که منجر به ناباروری می شود عنوان کرد و گفت: در کشور ما چهار میلیون مبتلا به دیابت نوع دو وجود دارد که بسیاری از آنها مبتلا به چاقی مفرد هستند.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


 

در تاریخ ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
کدخبر:8439منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست و يکم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8439.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر