هر سال سفره هفت سین با آمدن بهار در خانه ها پهن می شود ولی تا به حال به خاصیت آنها توجهی نداشته ایم.
به گزارش لقمه، برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه در گفتگویی گفت: یکی از سین هفت سین سماق است که خاصیت قابض و پاک کنندگی دارند و برای معالجه بیماری های های لثه ، اسهال، مفید است.
وی افزود: سیب، جزو میوه هایی که است که حاوی ویتامین A است و مقداری ویتامین گروه C،B دارد حتما توصیه می شود سیب با پوست خورده شود زیرا ممکن است حاوی میکروب باشد و عفونت دستگاه گوارش ایجاد کند.
این کارشناس اظهار داشت: تمام میوه ها سعی شود که با پوست مصرف کنیم زیرا مقداری از مواد مغزی میوه پوست میوه وجود دارد از فیبر بالایی برخوردار است.
وی در ادامه افزود: از خواص سنجد می توان به خاصیت قابض بودن آن اشاره کرد افرادی که مبتلا به اسهال هستند برای رفع آن موثر است و به عنوان قموم کننده قلب به شمار می رود.
بزرگمهر با اینکه یکی از سین های دیگر هفت سین سیر است، افزود: سیر خاصیت معجزه آسایی د ارد و حاوی آنتی اکسیدانهای زیادی است که تاثیر مبتنی بر بیماری های قلبی و عروقی، انواع سکته، بالا بودن فشار خون، انواع سرطان، مفاصل و دیابت دارد و در سبزی و ماهی شب بسیار مفید و فایده است.
وی اظهار داشت: از خواص سرکه می توان به بالا بودن اثر هضم کنندگی گوشت اشاره کرد و اینکه طمع دهنده مطبوع غذا است.
این مشاور تغذیه در ادامه به سمنو اشاره کرد و گفت: از سین های موثر سفره هفت سین سمنو است ماده غذایی پرکالری است زیرا از جوانه گندم که حاوی ویتامین های E،B بالایی است برخوردار است و در طبغ آن به دلیل اینکه از شکر استفاده نمی کنند و کربوهیدرات بالا دارد بهتر از سمنو به جای شیرینی استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: سبزه مزین کننده سفره هفت سین است و نماد شادابی و طراوت است.
وی اذعان داشت: مصرف 2-4 واحد میوه موجب می شود شود تا افراد کمتر مبتلا به بیماری ها شوند.