داستان کنتاکی های 40 ساله دی


پایگاه خبری لقمه : توی تهران رستوران قدیمی کم نداریم. اما رستورانی که هم قدیمی باشد، هم هنوز با کیفیت و مهم‌تر از همه کنتاکی‌هایی داشته باشد که هنوز مردم بخاطرش صف می‌کشند از آن چیزهایی است که لنگه‌اش وجود ندارد!

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کنتاکی دی یک رستوران 40 ساله است، با ظاهری قدیمی و آجرهایی که به قول صاحبش بوی کنتاکی می‌دهند! دی جزو اولین کنتاکی فروشی‌های تهران بود که همان سال‌ها دستگاه مخصوص کنتاکی‌اش را از آمریکا وارد کرد. کنتاکی‌ها از همان زمان تا بحال با خوش‌طعم‌ترین و خانگی‌ترین ادویه‌های ممکن پخته می‌شوند و عطر خوششان خبر از سلامت و تازگی مرغ‌ها می‌دهد.


دی علاوه بر مرغ سوخاری پیتزا هم دارد، آن هم در دو مدل: ایتالیایی و آمریکایی. پیتزاها حقیقتا خوش‌طعم هستند و در ترکیبشان شش جور پنیر مختلف استفاده می‌شود. پیتزای مخصوص، سبزیجات، پستو، گوشت و از همه مهم‌تر و عجیب‌تر پیتزای کنتاکی جزو پرطرفدارترین پیتزاهای دی است.دی چند مدل ساندویچ هم دارد؛ همبرگر، چیزبرگر و هات داگ تنوری و سالادهایی که در خوشمزگی و تازگی نظیر ندارند.


سالاد پر طرفدار و مخصوص دی ترکیبی است از سیب زمینی و پیازچه، خیار و جعفری و البته لیمو ترش تازه که مانند دیگر غذاهای دی در ظروف چینی سرو می‌شود.
دی فضایی جذاب و دوست‌داشتنی دارد و از آن مهم‌تر خاطراتی که در نوع خود بی‌نظیرند: مثلا عروس و دامادی که در شب عروسی با همان لباس عروسی به دی آمدند و کنتاکی خوردند. پسری که در دی از دختر مورد علاقه‌اش خواستگاری کرد و پدر و مادرهایی که از کودکی‌ مشتری دائم دی بودند و حالا با فرزندانشان به اینچا سر می‌زنند!


دی در کنار این همه نوستالژی و خوشمزگی، با نظارت کامل و مستقیم ناظر کنترل بهداشت اداره می‌شود و خیال شما را از نظر سلامت هم راحت می‌کند.

اگر در پیدا کردن دی در خیابان تخت طاووس دچار مشکل شدید، کافی است کمی بو بکشید، عطر کنتاکی‌های دی از چند کوچه آن طرف‌تر هم به مشام می‌رسد!

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 

 

در تاریخ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
کدخبر:8485منبع:فودناتاریخ انتشار:۱۳۹۴ هشتم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8485.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر