طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی


باپایگاه خبری لقمه : امروز با طرز تهیه بستنی خوشمزه دیگر همراه ما باشید...

مواد لازم:
هلو یا زرد آلو یا گلابی 1/5کیلو
شکر150گرم
آب نیم لیتر(2 لیوان)
آبلیمو 3  تا 4 قاشق سوپخوری
خامه 150 گرم
پودر قند 3  قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.
بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.

برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
کدخبر:8502منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ هشتم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8502.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر