آشنایی با روش تهیه خورش پرتقال - غذای محلی شمال کشور


پایگاه خبری لقمه: خورش پرتقال با آنکه شاید جدید به نظر برسد اما از خورش‌های آشنا در مناطق شمالی کشور است .این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، * آماده سازی: یك ساعت

مواد لازم : برای ۳ نفر

پیاز متوسط 2 عدد

آرد 2 قاشق غذا‌خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

پرتقال بزرگ 2 عدد

آب پرتقال 3 پیمانه

خلال پسته 50 گرم

مرغ خام و خلال شده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

خورش پرتقالِ

طرز تهیه:

۱- ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.

۲- در ظرفی مناسب پیاز‌ها را خرد کرده و در روغن نیمه سرخ کنید.آنگاه مرغ‌های خلال شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود.

۳- در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید .وقتی شکر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید(اضافه کردن زعفران اب کرده هم خالی از لطف نیست!!!).

۴- مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه‌های پرتقال را اضافه کنید.آنگاه مخلوط آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود. زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید.

* توجه:

۱- مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

۲- مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما می‌تواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمایل به ملس شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
کدخبر:8543منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست و نهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8543.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر