محققان عنوان می کنند؛
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم


پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعات پیشین محققان نشان داده بود که منیزیم ارتباط معکوسی با احتمال بروز دیابت، که عامل پرخطر سرطان لوزالمعده است، دارد.
محققان دانشگاه ایندیانا آمریکا در پژوهش اخیر خود به بررسی ارتباط مستقیم بین منیزیم و سرطان لوزالمعده پرداختند. آنها در این مطالعه به تحلیل داده های مربوط به بیش از ۶۶ هزار زن و مرد در رده سنی بین ۵۰ تا ۷۶ سال پرداخته و ارتباط منیزیم و سرطان لوزالمعده را در آنها بررسی کردند.
آنها متوجه شدند به ازای هر ۱۰۰ میلی گرم کاهش مصرف روزانه منیزیم، ۲۴ درصد احتمال بروز سرطان لوزالمعده افزایش می یابد.
دکتر «دنیل دیبابا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن مکمل منیزیم به رژیم غذایی افرادی که در معرض ریسک بالای سرطان لوزالمعده هستند، می تواند در پیشگیری از این بیماری سودمند باشد.»
معمولا مصرف روزانه سبزیجات برگدار به رنگ تیره یا مغزیجات، برای دریافت منیزیم روزانه توصیه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
کدخبر:8549منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۴ بيست و نهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8549.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر