طرز تهیه کیک پای سیب


پایگاه خبری لقمه:طرز تهیه‌ی کیک پای سیب

روش تهیه کیک پای سیب

موادلازم
تخم مرغ ٣عدد
شکر یک پیمانه
ارد ۱٫۵ لیوان
بكینك پودر۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ۱/۲ لیوان
سیب زرد ۲ تا ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
ابتدا زرده وسفیده رو جدا میکنیم سفیده رو میزنیم تا کاملا کف کنه میذاریم کنار زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کف کنه و رنگش سفید بشه بعد کره نرم شده تو دمای بیرون رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم شیر رو اضافه میکنیم بعد ارد و بكینك پودر رو تو سه مرحله اضافه میکنیم اخرسر سفیده رو اضافه میکنیم بعد سیب رو که با دارچین فراوان غلطوندیم(من یک دقیقه گذاشتم توی ماکرو فر تا آب سیب کشیده بشه) قالب رو چرب می کنیم مواد را داخل قالب می ریزیم وسیب ها را که به دارچین آ غشته کرده بودیم را روی انها قرار میدهیم .توی فر 175 درجه حدود 45 دقیقه.تا بپزه

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
کدخبر:8564منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ سي آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8564.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر