جزییات نخستین جشنواره تغذیه برتر


پایگاه خبری لقمه: نخستین دوره جشنواره تغذیه برتر با هدف ارتقاء سطح کیفی محصولات غذایی در راستای حفظ سلامت جامعه و اشاعه فرهنگ و الگوی ایرانی در حوزه تغذیه،توسط بنیاد فرهنگی اصناف ایران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دوبخش علمی (سخنرانی و کارگاهای آموزشی) و بخش ارزیابی (مسابقه نشان ایرانی تغذیه)دارد. نقش رستوران ها در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی ، ارکان فرمول بندی تولیدات غذایی سالم ،جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در تولید محصولات غذایی الگوی صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی و ارتقای کیفی تغذیه ای محصولات غذایی خواهد بود .

در بخش ارزیابی نیز به واحد های صنفی واجد شرایط از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران نشان ایرانی تغذیه اعطا می شود.این نشان نماد تولید ملی و بومی است و دارندگان نشان می توانند آن را روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج و نصب کنند.
 

 اهداف جشنواره
 

  •     شناسایی، ارزیابی و معرفی تولیدکنندگان محصولات تغذیه ای دارای ویژگی های « متناسب با فرهنگ و الگوی ایرانی»
  •     ارتقاء سطح کیفی محصولات تغذیه ای در راستای حفظ سلامت جامعه مطابق با سیاست های بهداشتی کشور
  •     ترغیب دست اندرکاران صنوف رستورانی در تولید و عرضه محصولات تغذیه ای سلامت محور

 

 محورهای جشنواره
 

  •     اهمیت تغذیه سالم در جامعه و تأثیر تولیدات تغذیه ای در سلامت عمومی
  •     نقش صنوف مرتبط در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی
  •     ارکان فرمول بندی تولیدات تغذیه ای سالم
  •     جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در تولید محصولات تغذیه ای
  •     الگوهای صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی
  •     ارتقای کیفی محصولات تغذیه ای
  •     پیاده سازی استانداردهای ISO22002-2در صنوف مرتبط
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

 

 

 سخنرانان جشنواره
 

  •     ریاست اتاق اصناف ایران
  •     معاونت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  •     معاونت وزیر صنعت، معدن و تجارت
  •     مسئولین سازمان غذا و دارو
  •     مسئولین سازمان ملی استاندارد ایران
  •     اساتید هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و انستیتو غذایی کشور
  •     مسئولین دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
  •     مسئولین دفتر بهداشت محیط وزارت بهداشت
  •     مدیر نمایندگی Equal Assurance استرالیا

 

 شورای عالی سیاستگذاری جشنواره

    ناصر حسینی تبریزی  - رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشتی تهران
    مرتضی حسن خانی - رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه تهران
    علی خندان رو - رییس اتحادیه گوشت گاوی
    غلام حسن شیرازی - نایب رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه تهران
    سعید قدیری - نایب رییس طباخان تهران
    شهرام پورعزیز - هیئت رییس اتحادیه هتل داران تهران
    اکبر صنیعی پور - نایب رییس اتحادیه اغذیه فروشان
    منصور بردبار مقدم - اتحادیه صنف رستوران و سلف سرویس
    ناصر شادان - اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورشت تهران
    محمد خوش نیت نیکخوی - اتحادیه صنف بستنی و آبمیوه و کافی شاپ تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 مخاطبین جشنواره
صاحبان و مدیران رستوران، چلوکبابی و چلو خورش، کترینگ، تهیه غذا،رستوران هتل، فست فود، کافی شاپ، آشپزخانه صنعتی و...
روئسای اتحادیه ها و انجمن ها و صنایع غذایی  مرتبط و دانشجویان رشته های صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت، مدیران کنترل کیفی و بهداشت، مراکز تولیدی و صنعتی و سازمانها  از سراسر کشور حضور دارند.

 میهمانان جشنواره
حضور برخی از مسئولین کشور اعم از :

  •  
  •     وزارت بهداشت و درمان
  •      سازمان غذا و دارو
  •      مجلس شورای اسلامی
  •     روئسای محترم اتاق اصناف سراسر کشور
  •     روئسای محترم اتحادیه های سراسر کشور
  •  
  •     روئسای محترم اتحادیه صنوف رستوران داران، چلوکباب و چلو خورش، اغذیه فروشان و مواد غذایی
  •      کباب،حلیم و آشپز،  تالار های پذیرایی و تجهیز مجالس، قهوه خانه داران و سفره خانه های سنتی
  •     هتل ها و هتل آپارتمان ها ، فروشندگان محصولات گوشتی تهیه و توزیع گوشت گوسفندی
  •     تهیه و توزیع گوشت گاوی، لبنیات(فروشندگان)،طباخان ، صنف دل و جگر و قلوه، صنف آبمیوه و بستنی

 کارگاه‌های آموزشی
 

  •     پانل های تخصصی با حضور روئسای اتاق های اصناف سراسر کشور
  •     پانل های تخصصی با حضور روئسای اتحادیه سراسر کشور
  •     پانل نقش صنوف و صنایع مرتبط در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی
  •     پانل الگوی صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی
  •     پانل ارتقای کیفی محصولات تغذیه ای


زمان‌بندی اجرای برنامه ها
زمان برگزاری : 20 دی ماه 1394
مکان برگزاری : مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران
حضور برای شرکت کنندگان از 8 صبح الی 18 عصر
حضور برای غرفه داران از 7 صبح الی 18 عصر
به منظور اطلاع رسانی بیشتر و بهبود روند ارائه خدمات، ستاد اجرایی یک هفته قبل از برگزاری جشنواره با متقاضیان تماس برقرار می نماید.

تبصره: حداقل فضای نمایشگاهی غرفه  برای متقاضیان 9 متر مربع می باشد.
 

مزایای دریافت نشان ایرانی تغذیه
 

  •     تقدیر از برگزیده در زمان جشنواره با حضور مسئولین و مقامات
  •     تجلیل برگزیده در مراسم  روز ملی اصناف که یکم تیر سال 95 با حضور مقامات عالی رتبه نظام، مسئولان دولتی و روسای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی و همچنین روسا و مدیران تشکل های صنفی سراسر کشور برگزار می شود.
  •     استفاده از مشاوره رایگان اتاق اصناف در حوزه سلامت، حلال و برند
  •     بهره گیری از مشاوره کارشناسان اتاق اصناف ایران در حوزه مالیات و بیمه
  •     انتشار یک سال آگهی رایگان برگزیده در سایت اتاق اصناف ایران
  •     شرکت در دوره های آموزشی رایگان اتاق اصناف ایران در حوزه های سلامت، حلال، مالیات، بیمه
  •     شرکت در دوره های تخصصی حرفه ای اتاق
  •     حضور در نشست های تخصصی با کمیسیون های مختلف همچون کمیسیون اجتماعی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی
  •     حمایت رسانه ای از شرکت کننده در رسانه های گروهی از جمله مطبوعات، خبرگزاری ها و شبکه بازار صدا و سیمای جمهوری اسلامی
  •     اختصاص دو صفحه رایگان در کتاب جشنواره
  •     بخش کلیپ معرفی در جشنواره
  •     درج لوگو در لوگو وال جشنواره
  •     درج لوگو در تبلیغات محیطی
  •     ثبت نام در کارگاه های آموزشی در زمان جشنواره
     

جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ آذر
کدخبر:8566منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ چهاردهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8566.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر