بهترین آش زمستانی، شله قلمکار است


پایگاه خبری لقمه: بعضی آش ها هستند که کم تر در آن ها گوشت به کار می رود ، مانند آش رشته یا آش دوغ که اصلاً مناسب فصل سرما نیستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آش شله قلمکار از آن جا که در مواد اولیه آن ها گوشت هم وجود دارد غذای مناسبی برای فصل سرما محسوب می شود. این آش را اگر تند مصرف کنید می تواند به گرمی غذا بیش تر کمک کند.

طرز تهیه آش  شله قلمکار

مواد لازم :
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
 نخود ، لوبیا چیتی ، ماش ، عدس ، لوبیا چشم بلبلی و برنج : هر کدام یک فنجان
سبزی آش ( جعفری ، گشنیز ، اسفناج ، تره ، ترخون و مرزه ) : به میزان لازم
پیاز داغ : به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، روغن و نعناع داغ : به مقدار لازم
روش تهیه :
شب قبل حبوبات را خیس کنید. بعد از آن که گوشت و پیاز را سرخ کردید زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی آب در آن بریزید و بگذارید خوب بپزد. سبزی آش را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را به آن اضافه کنید. وقتی گوشت و حبوبات خوب پخت ، سبزی را به آن اضافه کنید. از آن جا که مدت پخت اش طولانی است بهتر است حرارت زیر آن را کم کنید و آن را مدام هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شده و جا بیفتد. نمک و فلفل را زمانی اضافه کنید که آش خوب پخته باشد. بعد از آن روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

در تاریخ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
کدخبر:8581منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۴ دوم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-8581.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر