لقمه: این خوراك از آن دسته غذاهای ارزشمندی است كه خیلی لطیف و خوش طعم بوده و بسیار هم راحت آماده میشود.
مواد لازم:
هویج، کرفس، کلم سفید و قرمز، فلفل قرمز دلمه ای شیرین، فلفل سبز دلمه ای، کلم بروکلی، گل کلم، پیاز شیرین، لوبیا سبز، بادنجان، کدو سبز و قارچ از هر کدام یک عدد
طرز تهیه:
1. 10 سبزی اول را به مدت نیم ساعت با روغن زرد آلو در ظرف مخصوص بخارپز قرار دهید.
2. در ادامه 3 سبزی دیگر یعنی بانجان، کدو سبز و قارچ را به مواد اضافه کنید و به همراه 2 قاشق غذاخوری کره، آنها را 5 دقیقه دیگر بخارپز کنید.
3. در مرحله پایانی می توانید مقداری پنیر مونتری و یا پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید تا پنیر بر روی مواد آب شود.