دستور مرحله به مرحله خوراک سبزیجات بخارپز شده به شیوه هندی+ تصاویر


لقمه: این خوراك از آن دسته غذاهای ارزشمندی است كه خیلی لطیف و خوش طعم بوده و بسیار هم راحت آماده می‌شود.

مواد لازم:

هویج، کرفس، کلم سفید و قرمز، فلفل قرمز دلمه ای شیرین، فلفل سبز دلمه ای، کلم بروکلی، گل کلم، پیاز شیرین، لوبیا سبز، بادنجان، کدو سبز و قارچ     از هر کدام یک عدد

 

طرز تهیه:

1. 10 سبزی اول را به مدت نیم ساعت با روغن زرد آلو در ظرف مخصوص بخارپز قرار دهید.

2. در ادامه 3 سبزی دیگر یعنی بانجان، کدو سبز و قارچ را به مواد اضافه کنید و به همراه 2 قاشق غذاخوری کره، آنها را 5 دقیقه دیگر بخارپز کنید.

3. در مرحله پایانی می توانید مقداری پنیر مونتری و یا پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید تا پنیر بر روی مواد آب شود.

 

 

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۴ فروردين
کدخبر:859منبع: گروه ترجمه سایت لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۱ چهاردهم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-859.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر